Size Yeter (BAKIN)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Size Yeter (BAKIN)
Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !
<)
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: Size Yeter (BAKIN)
.. yiyim doğru dedinReymond yazdı:Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Bak kardeşim lag dedin 15 dakka olur her yerde böyledir bilemedim 2 saate geçer bu standarttır ama lagin 1-2 gün uzaması hiç bir oyunda olmayacak şeydir ki ben bunun yönetimin çalışmadığına bağlıyorum lag okadar büyük sorun değil bir güncelemede geçer.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
kardeşim adamlar belki ıp değiştiriyo ne biliyosun allahım bilmediğimiz çok şey var bu yüzden bilip bilmeden konuşmayın!
<)
SLM LAR
Bak kardeş Bu lağ yüzünden artık isyan damarımı kescem söylemiyorum söylemiyorum ama 2 m giti
yazık dilmi ölmek ten bık tım oyun donuyo 2 dk sonra aıclıyo anaa ölmüşüm
yeter yaa kalc oldu kac kere he 1 de mehter marşı yapıyoz 1 ileri 2 geri cok güzel !
Bak kardeş Bu lağ yüzünden artık isyan damarımı kescem söylemiyorum söylemiyorum ama 2 m giti
yazık dilmi ölmek ten bık tım oyun donuyo 2 dk sonra aıclıyo anaa ölmüşüm
yeter yaa kalc oldu kac kere he 1 de mehter marşı yapıyoz 1 ileri 2 geri cok güzel !
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Lag bu kadar uzun sürmez , doğru söylüyorlar. Şahsen her şeyi kenara bıraktım , insan bir haber verir. Daha kısa süreceğine ilişkin yazı yazıldığı halde gerçek çok daha farklı oldu.
Topladığım ametisti lag yüzünden adam aldı. Ne adalet kaldı ne bir şey... Geçince de özür konuları açmasını biliyorlar , kusura bakmasınlar ...
Smyrnaonian (Beyaz Kosk)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
ip değiştirmek ne demek onu biliyomusun sen bakiyim bebişim.saat geç oldu yat hadi.
Bizim şikayetimiz 30 dakka lag olucak denmesi üzerine tüm gün lag olması. Bize tüm gün lag olacak deseler tamam ağızımızı açmayacağız ama, 30 dakka ile tüm gün arasında fark var.
Hadi bakalım.
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Petcarar bu yazıları takiben , bana yolladığını düşündüğüm biraz ilginççe yazını ; başka konulardan oluşabilecek olan sinirlerine bırakıyorum , engin hoşgörümle.
Benim sana vereceğim cevap zaten "yazımda" da mevcuttu. Ve bunu zaten , en son yorumuyla benim sitemimi yeniden dile getiren DarkShare verdi !
"Bebişim" ? O halde ; "teşekkürler bebişim , sen de süt içmeyi ve kekini unutma iyi geceler" . "diyerek" bitireyim sözlerimi.. :?![]()
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
lafları üstüne almak moda oldu sanırımSmyrnaonian yazdı:Petcarar bu yazıları takiben , bana yolladığını düşündüğüm biraz ilginççe yazını ; başka konulardan oluşabilecek olan sinirlerine bırakıyorum , engin hoşgörümle.
Benim sana vereceğim cevap zaten "yazımda" da mevcuttu. Ve bunu zaten , en son yorumuyla benim sitemimi yeniden dile getiren DarkShare verdi !
"Bebişim" ? O halde ; "teşekkürler bebişim , sen de süt içmeyi ve kekini unutma iyi geceler" . "diyerek" bitireyim sözlerimi.. :?![]()
büyücü bölümünde konu açıyosun ama önceki konuları incelemiyosun? konuyu açan çocuğa yazdığım bir cevabı kendi üstüne almazdın yoksa.konuyu açan şahıs büyücü bölümünde herkesin "velet" görüşünü kazanmış durumda.ben de yüz vermiyorum.birkaç konusu aşağıda mesela.
viewtopic.php?f=16&t=13320
viewtopic.php?f=16&t=23252
ayrıca bende zaten bu lagın kötü olduğunu söyledim başka bir konuda çok açık bir mesaj yazmıştım ömrümden 1 saat çalındığına dair.Reymond yazdı:Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !