EMEK HIRSIZLIĞIII

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Fetih6464
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

EMEK HIRSIZLIĞIII

Mesaj gönderen Fetih6464 »

2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: EMEK HIRSIZLIĞIII

Mesaj gönderen serkannnn »

Fetih6464 yazdı:2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo
İKV'de hesap ve karakter satışı yasaktır.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: EMEK HIRSIZLIĞIII

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

serkannnn yazdı:
Fetih6464 yazdı:2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo
İKV'de hesap ve karakter satışı yasaktır.
;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön