EMEK HIRSIZLIĞIII
EMEK HIRSIZLIĞIII
2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EMEK HIRSIZLIĞIII
İKV'de hesap ve karakter satışı yasaktır.Fetih6464 yazdı:2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EMEK HIRSIZLIĞIII
serkannnn yazdı:İKV'de hesap ve karakter satışı yasaktır.Fetih6464 yazdı:2 gün önce Coldier isimli şahısa güvendim car satıcaktım cok acil para lazımdı carı satcaktım Azizzz ve Azizz adam fena hırsız çıktı başka çarlarda çalmış çok yazk emek hırsızlığı bölelerini dışlamak lazım bugün ise adam car aömış 1 tane 1 lvl Fetih var diğer carım Fetih hırsızdır falan küfürler bu kadar olmaz ya bna bi çare yok muuu adam resmen iftira atıo
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı