Ne ecel ne lafit
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ne ecel ne lafit
ÜsTÜN FULL YÜCELEN HALİT ELİNDE ECELMİ OLMASI GEREKİYOR YÜCELEN HALİT KAFAMI ÖZELLİKLERİNE BAK VE KARAR VER 
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
kardeş sen sadece efsuna bakıyorsun onlarn yanında svh sh snh bir sürü şey var onalrada bak biraz
<)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
yücelen halit + artı kafamı yücelen halit + ecel mi ?
güldürme beni
güldürme beni
Eminönü
Hephaistos
Hephaistos
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Çok tecrübeliymişsin kafa 3 snde bir vurur, ecel 2 snde bir, latif 1 sn aralıklarla vurur.Reymond yazdı:Sen full yücelen halit diz kafayı bakalım kaç ecelli cıkcak karşna gör biz burda konu acıyorsak tecrubeleremize dayanarak açıyoruz sen ecelle normal 1000 vursan kafayala 2000 bin işde başlangıc farkı çok wsler gördüm bu konular üstüne ve genelde kafalı daha fazla kazandı benim düşüncem yorumum budur bencedeen uygunuda budur kimse boş konuşmasın

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz
Fakat ne yazıkki bir çok oyuncu silah hasarına bakıp karar veriyor oysaki latifin o kadar güzel özellikleri var ki kimse bunun farkında değil işte buradada tecrübe devreye giriyor
Fakat ne yazıkki bir çok oyuncu silah hasarına bakıp karar veriyor oysaki latifin o kadar güzel özellikleri var ki kimse bunun farkında değil işte buradada tecrübe devreye giriyor

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Ecel > Kafa/Balyozkasaphasan06 yazdı:Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz
Latif > Ecel
Strateji > Latif
Kafa/Balyoz > Strateji
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
kardeşim al eline kafayı görürsün farkı hiç yani ben celi adam kestim ne varki bunda elimde kafa vardı eee şahser dediler bid okadar al sonuç ortada
<)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
kasaphasan06 yazdı:Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım düz mantık gitme eceli olan adamın ful üstü yücelen dizilimi değilmi nerden bilelim sen gel eminönü 49 karakterim yücelen halit+ecel ne olursan ol gene keserim...yücelen hali+kafa lıyı...Reymond yazdı:kardeşim al eline kafayı görürsün farkı hiç yani ben celi adam kestim ne varki bunda elimde kafa vardı eee şahser dediler bid okadar al sonuç ortada
Eminönü
Hephaistos
Hephaistos
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
kesemezsin eğer savaşcı doğru anda durdurma atarsa benim üstünde 4 max item vardır elimde hidrofis kafa vardı exx diye birini kestim ecelisorsan en eskilerdendir 
<)