Ne ecel ne lafit

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ne ecel ne lafit

Mesaj gönderen Firelife »

ÜsTÜN FULL YÜCELEN HALİT ELİNDE ECELMİ OLMASI GEREKİYOR YÜCELEN HALİT KAFAMI ÖZELLİKLERİNE BAK VE KARAR VER ;)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

kardeş sen sadece efsuna bakıyorsun onlarn yanında svh sh snh bir sürü şey var onalrada bak biraz
<)
Hephaistos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hephaistos »

yücelen halit + artı kafamı yücelen halit + ecel mi ?

güldürme beni :D
Eminönü
Hephaistos
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen essperanza »

Reymond yazdı:Sen full yücelen halit diz kafayı bakalım kaç ecelli cıkcak karşna gör biz burda konu acıyorsak tecrubeleremize dayanarak açıyoruz sen ecelle normal 1000 vursan kafayala 2000 bin işde başlangıc farkı çok wsler gördüm bu konular üstüne ve genelde kafalı daha fazla kazandı benim düşüncem yorumum budur bencedeen uygunuda budur kimse boş konuşmasın
Çok tecrübeliymişsin kafa 3 snde bir vurur, ecel 2 snde bir, latif 1 sn aralıklarla vurur.
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz

Fakat ne yazıkki bir çok oyuncu silah hasarına bakıp karar veriyor oysaki latifin o kadar güzel özellikleri var ki kimse bunun farkında değil işte buradada tecrübe devreye giriyor
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

kasaphasan06 yazdı:Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz

Fakat ne yazıkki bir çok oyuncu silah hasarına bakıp karar veriyor oysaki latifin o kadar güzel özellikleri var ki kimse bunun farkında değil işte buradada tecrübe devreye giriyor
Ecel > Kafa/Balyoz

Latif > Ecel

Strateji > Latif

Kafa/Balyoz > Strateji

;)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

kardeşim al eline kafayı görürsün farkı hiç yani ben celi adam kestim ne varki bunda elimde kafa vardı eee şahser dediler bid okadar al sonuç ortada
<)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

kasaphasan06 yazdı:Arkadaşlar bu konuda Herkese Latifi Öneriyorum ... Derin bir araştırma yaparsanız Latifin Bir çok özelliği ile diğer silahlardan iyi olacağını göreceksiniz

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Hephaistos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hephaistos »

Reymond yazdı:kardeşim al eline kafayı görürsün farkı hiç yani ben celi adam kestim ne varki bunda elimde kafa vardı eee şahser dediler bid okadar al sonuç ortada
Arkadaşım düz mantık gitme eceli olan adamın ful üstü yücelen dizilimi değilmi nerden bilelim sen gel eminönü 49 karakterim yücelen halit+ecel ne olursan ol gene keserim...yücelen hali+kafa lıyı...
Eminönü
Hephaistos
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

kesemezsin eğer savaşcı doğru anda durdurma atarsa benim üstünde 4 max item vardır elimde hidrofis kafa vardı exx diye birini kestim ecelisorsan en eskilerdendir ;)
<)

“Savaşçı” sayfasına dön