Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
Şimdi olayın kp açlığı yada çakallıkla hiç alakası yok bence bence herşey saygınlıktan doğar.E birazda karizma
.Şimdi söze geçelim Meran Sunucusundaki Arz'ın Çocukları Klan hayatımda çok şey öğrendim.Klan Lideri ve ben meteor çıkışta nöbet tutan 20 Lodosun arasında 2 arzcık olarak bulunduk kimse dokunmadı bile bunun nedeni ise saygınlık şimdi oturuyoruz herkes kabadayıda lodoslar felan sonra salağın biri adam 43 lvl üstünde grv itemi magnzym pant zilf.vahş. ceket ayakkabısı eldiveni karacin gröllnd papganla bize dalmaya basladı ve adam kabadayıydaydı biren sert vurus ağır vusur sesleri karıştı bi baktım adam yerde yani adam olan saygıdan anlıyor arkadaşım bazı çocuklar yok ordan geçirmem adam olun burdan geçirmem kpkpkp diye sayıklayanlar oluyor bunlar,dışında aslında hepimiz birer yetişkiniz yeri gelir ben küçük lw lodosları kasarım yeri gelir lodoslar beni ölümden kurtarır bunları bu kadar büyütmemek lazım hele şu git lodos ol diye yorum yapan salak bebeğe sesleniyorum erkeksen İST AVRPA YAKASI KASIMPAŞA gel hesabını keselim kocum herkes klavye delikanlılığı yapıyor bana tel numarasını pm atıyor açıyorum böyle bir numara yok diyor yani şu yaş sınırı oyunların vazgeçilmezi.Hele bu bebekler birde plus alınca görmemişler gibi klan ve bölge kanallarını fısıldama kanalına çeviriyorlar şuan arz çarımla 10 lodosun arasına girip satışımı banka işlerimi görüp çıkıyorum çünkü çoğu yetişkin şu sınav zamanlarında çocuklar çalışırken biz kafamızı dinliyorduk ama 3 ay tatilde bunun için oyuna ara vereceğim çoluk çocukla uğraşamıyorum.Yani hiç birbinizi yemeyin hepimiz insanız bitmiştir.He o ayrım konusuna katılmıyorum adam olan insanlar 20 değil 100 lodosun arasından geçer ...!!!
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ne garip ki Köşk'te tam tersi.Lordofmages yazdı:Şimdi olayın kp açlığı yada çakallıkla hiç alakası yok bence bence herşey saygınlıktan doğar.E birazda karizma.Şimdi söze geçelim Meran Sunucusundaki Arz'ın Çocukları Klan hayatımda çok şey öğrendim.Klan Lideri ve ben meteor çıkışta nöbet tutan 20 Lodosun arasında 2 arzcık olarak bulunduk kimse dokunmadı bile bunun nedeni ise saygınlık şimdi oturuyoruz herkes kabadayıda lodoslar felan sonra salağın biri adam 43 lvl üstünde grv itemi magnzym pant zilf.vahş. ceket ayakkabısı eldiveni karacin gröllnd papganla bize dalmaya basladı ve adam kabadayıydaydı biren sert vurus ağır vusur sesleri karıştı bi baktım adam yerde yani adam olan saygıdan anlıyor arkadaşım bazı çocuklar yok ordan geçirmem adam olun burdan geçirmem kpkpkp diye sayıklayanlar oluyor bunlar,dışında aslında hepimiz birer yetişkiniz yeri gelir ben küçük lw lodosları kasarım yeri gelir lodoslar beni ölümden kurtarır bunları bu kadar büyütmemek lazım hele şu git lodos ol diye yorum yapan salak bebeğe sesleniyorum erkeksen İST AVRPA YAKASI KASIMPAŞA gel hesabını keselim kocum herkes klavye delikanlılığı yapıyor bana tel numarasını pm atıyor açıyorum böyle bir numara yok diyor yani şu yaş sınırı oyunların vazgeçilmezi.Hele bu bebekler birde plus alınca görmemişler gibi klan ve bölge kanallarını fısıldama kanalına çeviriyorlar şuan arz çarımla 10 lodosun arasına girip satışımı banka işlerimi görüp çıkıyorum çünkü çoğu yetişkin şu sınav zamanlarında çocuklar çalışırken biz kafamızı dinliyorduk ama 3 ay tatilde bunun için oyuna ara vereceğim çoluk çocukla uğraşamıyorum.Yani hiç birbinizi yemeyin hepimiz insanız bitmiştir.He o ayrım konusuna katılmıyorum adam olan insanlar 20 değil 100 lodosun arasından geçer ...!!!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- cehennemzebanisi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
tatmin etmedi cvpın yok. mısırın sadece 1 tane kapısı yok diğer kapılarda açılmalı bence.ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
Bu sorun ile daha öncedende karşılaştım fakat oyuncular şunu unutuyor ; Oyunda yer alan bölgeler , yaratıklar , NPC , GİRİŞLER'in hepsi oyunun hikayesine göre tasarlanıp yerleştiriliyor. Bu yüzdendir ki oyunun hikayesine uygun olan bir yere girişler konulmaktadır. Oyun hikayesinden bağımsız bir yer girişi koymak ne kadar saçma olurdu değil mi ?
Umarım sizi tadmin edecek ve sakinleştirecek bir cevap olmuştur.
Keyifli forumlar
mckeremV
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
em gıbı gırsek guzel olucak /mıgrat /sıgınak
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- gercenisli
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Azıcık aklın olsa..aradaki bağı çözersinKaraXHayalet yazdı:hahaha arkadaş konuları kariştirdi galiba biz ne anlatıyoz bu ne anlatıyo :lol: :lol:DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz![]()
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN