14 lwl de eminmisin varsa fotolarını koy lütfen konu daha eğlenceli olur ama 14 lwl de tek keseceğine inanmıyom çünkü bende denedim bir taraftan azul bir taraftan dğer cinler azulumu kesecem diğer cinlerimi şaşırdım :lol:utku yazdı:DeathLord yazdı:Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık
ona bakarsan bende tek kesiyom
>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran

Kesmeden önce vesikalıgını cekelim dedik.Tabi bu azul neden kırmızı ve meteorda derseniz güneşlenmek için cıkmıstı güneşin altında fazla kalınca bronzlaşmış.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
14lv büyüyle tek başıma kestim :S boşuda 30lv şifayla kestim sorun yok 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

hahaha çok iyi attın bu hızlı olimpiyatlara girersin :lol:Petcarar yazdı:14lv büyüyle tek başıma kestim :S boşuda 30lv şifayla kestim sorun yok
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

LÜTFEN ARKADAŞLAR KENDİ YAPTIĞINIZ BOSS KESİMLERİNİN BAŞARILARINI BURDA FOTO İLE GÖSTEREBİLİRSİNİZ.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Petcarar yazdı:14lv büyüyle tek başıma kestim :S boşuda 30lv şifayla kestim sorun yok
boş u biz de kestik tek ama 31 vl şifa idi
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

boş kesilir boş bende çok kestim tek :lol:turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:14lv büyüyle tek başıma kestim :S boşuda 30lv şifayla kestim sorun yok
boş u biz de kestik tek ama 31 vl şifa idi
KaraXHayalet yazdı:14 lwl de eminmisin varsa fotolarını koy lütfen konu daha eğlenceli olur ama 14 lwl de tek keseceğine inanmıyom çünkü bende denedim bir taraftan azul bir taraftan dğer cinler azulumu kesecem diğer cinlerimi şaşırdım :lol:utku yazdı:DeathLord yazdı:Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık
ona bakarsan bende tek kesiyom
şaşırma 42 lwl savaşçı
Manyakk [49]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
9 lvl buyucu ve savaşçı ile KIZGIN KUM[hem savaşçı ile tek-hem buyucu ile tek]
15 lvl savaşçı ile AZUL
31 lvl şifacı ile BOŞ
49 savaşçı ve 40 üstü şifacı ile DİŞİ ÖRÜMCEK
fotolar yakında...
15 lvl savaşçı ile AZUL
31 lvl şifacı ile BOŞ
49 savaşçı ve 40 üstü şifacı ile DİŞİ ÖRÜMCEK
fotolar yakında...
Dün gece 12,30 sularında büyücümle yaptığım operasyonla Azul yere gömüldü.O koca cüssesini de birdaha kaldırmada.O gece 2 bilgisayarla labirent görevlerimi yaptığımı hatırlıyorum.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709