>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: >>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

EmirBerkKorkmaz yazdı:Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
çok güzel bir örnek fotoları olsa iyi olurdu herkez yüksek lwl bossları kesiyor peki 8 lwl de kızgın kumu kesmeyi bilmiyor örn
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

çok güzel olmuş tebrikler 24 -25 lv olduğun zaman tank grubuyla kesebilirisin phiyi o zaman gönder süper olur bence ;)

Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

KaraXHayalet yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
çok güzel bir örnek fotoları olsa iyi olurdu herkez yüksek lwl bossları kesiyor peki 8 lwl de kızgın kumu kesmeyi bilmiyor örn
Evet de almamıştık foto cahillik işte. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bizde bugün

49 savaş
40 savaş
42 şifa

ile dişi yi kestik fotoları yarın sabah koyarım:D
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

turkoxHAMSTER yazdı:bizde bugün

49 savaş
40 savaş
42 şifa

ile dişi yi kestik fotoları yarın sabah koyarım:D
Aslında burda demek istediğim boss kasmak değil doğru taktikle boss kasmak ö.r siz 2 kişi biri 8 lwl biri 9 lwl biri savaşçı diğeri büyücü hiç kızgın kumu kestinizmi veya hiç 2 25 lik gidp phi kesildimi yook gidiyom ben 20 tane gruplar hidrayı kesiyom kahraman oluyom gidiyom 6 kişi kenanı kesiyom kahraman oluyom gidiyorum 1 grup solucanı kesim kahraman oluyom böle yok dediğim gibi doğru taktikle 1 grupla bile kadim hidrayı kesebilrisiniz inanın bana. yani anlatmak istediğim gidiyom azulu kesiyom hayır doğru taktikle oyunun en güçlü boss bile kesilebileceği şimdi ben bölgeden sorsam 3 kişi ile azul kesiilirmi 90 hayır cevabı gelecek eminim ama işte
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık

Resim

Resim
Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a. :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

DeathLord yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık

Resim

Resim
Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a. :)
Çok güzel biz 2 kişi kesecektik ama biri bölgeden görevim var yazınca 3 kişi oldu lütfen fotoları varsa koyarmısınız :lol: 8-)
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

DeathLord yazdı:

Resim

Resim

ona bakarsan bende tek kesiyom :)
Manyakk [49]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön