>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: >>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

çok güzel bir örnek fotoları olsa iyi olurdu herkez yüksek lwl bossları kesiyor peki 8 lwl de kızgın kumu kesmeyi bilmiyor örnEmirBerkKorkmaz yazdı:Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
çok güzel olmuş tebrikler 24 -25 lv olduğun zaman tank grubuyla kesebilirisin phiyi o zaman gönder süper olur bence
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet de almamıştık foto cahillik işte. :mrgreen:KaraXHayalet yazdı:çok güzel bir örnek fotoları olsa iyi olurdu herkez yüksek lwl bossları kesiyor peki 8 lwl de kızgın kumu kesmeyi bilmiyor örnEmirBerkKorkmaz yazdı:Biz bir şifa 2 büyü 1 savaş Phili'yi kesiyorduk görevi almadık diye bırakmıştık ve hepimiz 25- idik. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bizde bugün
49 savaş
40 savaş
42 şifa
ile dişi yi kestik fotoları yarın sabah koyarım:D
49 savaş
40 savaş
42 şifa
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Aslında burda demek istediğim boss kasmak değil doğru taktikle boss kasmak ö.r siz 2 kişi biri 8 lwl biri 9 lwl biri savaşçı diğeri büyücü hiç kızgın kumu kestinizmi veya hiç 2 25 lik gidp phi kesildimi yook gidiyom ben 20 tane gruplar hidrayı kesiyom kahraman oluyom gidiyom 6 kişi kenanı kesiyom kahraman oluyom gidiyorum 1 grup solucanı kesim kahraman oluyom böle yok dediğim gibi doğru taktikle 1 grupla bile kadim hidrayı kesebilrisiniz inanın bana. yani anlatmak istediğim gidiyom azulu kesiyom hayır doğru taktikle oyunun en güçlü boss bile kesilebileceği şimdi ben bölgeden sorsam 3 kişi ile azul kesiilirmi 90 hayır cevabı gelecek eminim ama işteturkoxHAMSTER yazdı:bizde bugün
49 savaş
40 savaş
42 şifa
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Çok güzel biz 2 kişi kesecektik ama biri bölgeden görevim var yazınca 3 kişi oldu lütfen fotoları varsa koyarmısınız :lol:DeathLord yazdı:Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık
DeathLord yazdı:Ya biz 2 kişi gittik tam 10 defa kestik.Keserken direnç ve hasar iksirler içtik fakat hep madalya düşüyor.Arkadaşlar kesti nadide çamlıca menşelli ruh kalkanlı asa çıktı.Yöneticiler bir çözüm bulmalı bu Azul'a.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşlar bazılarınıza garip gelebilri yada bazılarınız sinirlenip forumu kirletme diyebilir ama farkındamısınız hep büyün bossları biz kestik konuları açılıyor ve ben bundna sıkıldım her gün 1 kenanı kesmiş 1 gruplar karşılaşıyoruz bende düşündüm yahu bu adamlar büyük bossları keserken güç gösterisi yapıyorda biz 12-14-15 lwl 3 kişi toplanıp azulu kestik zor değildi fakat bu da bizim minik güç gösterimiz dikkatınızı çekerim şifada şifa bilgisi 15 değildi yani 10 ar 10 ar canla idare ettik iksirde kullanmadık
ona bakarsan bende tek kesiyom
Manyakk [49]