bölgeler ve haksızlık
bölgeler ve haksızlık
ilk olarak slmlar arkadaşlar 8defa motorini kestim 8indede madalya çıktı bide plusum adam ilk sefer girdi plussuz ibni cevriye asa çıktı aynı adamla gene motorini kestik gene ona maksimum kudret savunma aykkabı çıktı plussuz bide nasıl oluyo şans derseniz bömle şansızlıkmı olur :?:
Re: bölgeler ve haksızlık
Şans demeyelim de ona tamamen bir tesadüf. Plusu olmayanlara itemsiz eşya çıkmayacak gibi bir durum söz konusu değil , pluslu olanlara da sürekli item çıkacak diye bir durum da söz konusu değil .. Sadece pluslulara item düşme olasılığı 3 kat daha fazla. Ama tabiki bazen de olmayınca olmuyor
Örneğin ben bütün gün Meran Muhafızı kestim bütünü itemsiz eşyalardan oluşan bir koleksiyonum oldu
Ama arkadaşım 2-3 kere kara cin kesti , urban estergon eşya çıktı .. Buna da talihsizlik diyorlar. Kafana takma herkese aynı durum sadece sana değil
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- reform34
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
evet arkadaşlar bende 4 5 kez kesdim kadimi madalya bir seferindede iksir plussuz arkadaşlarım var boş geçmiyorum diolar bizde var galiba bi hayırsızlık 
- reform34
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
bazıalrı na 4 5defa çıkıyor ıkvnin buna bi çare bulması lazım hep aynı adama çıksa olurmu
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
olu7nca oluyoreform34 yazdı:bazıalrı na 4 5defa çıkıyor ıkvnin buna bi çare bulması lazım hep aynı adama çıksa olurmu
arkadaşlar plussuzlara çıkmasın demiyorum ama plusum 8defa motorini kestim hep madalya inanınki gına geldi sığınağa girme heveseim kalmadı gene madalya alcxam diye
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
İkv oyunda zar atmaya benzer, mesela ona +3 düşer sana +6 anladın kardeş yani plus üyelere ayrıcalıklı daha yüksek efsunlu item çıkar

PcX.....
@nußis Lyd€r...
@nußis Lyd€r...
3 hesaba plus alıyordum artık plus f,lan almam aynı durum bendede oldu bende ki demi aynen tesadüf .Yalnızca örse az para veriyoruz itemi adamlar alıyor.6 oldu boş... yazık yaa.Bide 3 kat item düşüyormuş gidin Allah aşkına 6 kere üstüste boş diyoruz adam plussız tek seferde alıyor.3 katı 5 veya 6 kat yapın belki o zaman bir plssız kadar oluruz..
arkadaşlar 9uncu kesşimizde birazcıkda olsa yüreğime su serpildi tarhas cevriye kolye düştü bana artı direnç ve madalya gerçi fizikselim yaramıyo ama hatıra olarak kasada dursun 9uncu defa kestim sonucu bu oldu diye