bölgeler ve haksızlık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
marii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

bölgeler ve haksızlık

Mesaj gönderen marii »

ilk olarak slmlar arkadaşlar 8defa motorini kestim 8indede madalya çıktı bide plusum adam ilk sefer girdi plussuz ibni cevriye asa çıktı aynı adamla gene motorini kestik gene ona maksimum kudret savunma aykkabı çıktı plussuz bide nasıl oluyo şans derseniz bömle şansızlıkmı olur :?:
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: bölgeler ve haksızlık

Mesaj gönderen rapper »

Şans demeyelim de ona tamamen bir tesadüf. Plusu olmayanlara itemsiz eşya çıkmayacak gibi bir durum söz konusu değil , pluslu olanlara da sürekli item çıkacak diye bir durum da söz konusu değil .. Sadece pluslulara item düşme olasılığı 3 kat daha fazla. Ama tabiki bazen de olmayınca olmuyor :) Örneğin ben bütün gün Meran Muhafızı kestim bütünü itemsiz eşyalardan oluşan bir koleksiyonum oldu :) Ama arkadaşım 2-3 kere kara cin kesti , urban estergon eşya çıktı .. Buna da talihsizlik diyorlar. Kafana takma herkese aynı durum sadece sana değil ;)
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

Ama plusın etkisi büyük bir haftada 3 4 tane urban item düşürdüm :)
<)
Kullanıcı avatarı
reform34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen reform34 »

evet arkadaşlar bende 4 5 kez kesdim kadimi madalya bir seferindede iksir plussuz arkadaşlarım var boş geçmiyorum diolar bizde var galiba bi hayırsızlık :D
Kullanıcı avatarı
reform34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen reform34 »

bazıalrı na 4 5defa çıkıyor ıkvnin buna bi çare bulması lazım hep aynı adama çıksa olurmu
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

reform34 yazdı:bazıalrı na 4 5defa çıkıyor ıkvnin buna bi çare bulması lazım hep aynı adama çıksa olurmu
olu7nca oluyo :D
marii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen marii »

arkadaşlar plussuzlara çıkmasın demiyorum ama plusum 8defa motorini kestim hep madalya inanınki gına geldi sığınağa girme heveseim kalmadı gene madalya alcxam diye
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen anubislider »

İkv oyunda zar atmaya benzer, mesela ona +3 düşer sana +6 anladın kardeş yani plus üyelere ayrıcalıklı daha yüksek efsunlu item çıkar

Resim
PcX.....
@nußis Lyd€r...
bbilall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbilall »

3 hesaba plus alıyordum artık plus f,lan almam aynı durum bendede oldu bende ki demi aynen tesadüf .Yalnızca örse az para veriyoruz itemi adamlar alıyor.6 oldu boş... yazık yaa.Bide 3 kat item düşüyormuş gidin Allah aşkına 6 kere üstüste boş diyoruz adam plussız tek seferde alıyor.3 katı 5 veya 6 kat yapın belki o zaman bir plssız kadar oluruz..
marii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen marii »

arkadaşlar 9uncu kesşimizde birazcıkda olsa yüreğime su serpildi tarhas cevriye kolye düştü bana artı direnç ve madalya gerçi fizikselim yaramıyo ama hatıra olarak kasada dursun 9uncu defa kestim sonucu bu oldu diye :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön