Madenler HK.
Madenler HK.
Yöneticiler ve değerli oyuncular benim şöyle bir fikrim var sizlere sunmak istedim ben sabah'dan akşama kadar bir madene oturuyorum cekiyorum cekiyorum yok 200-300 tane maden geliyor örneğin Abanoz odunu yada sen cekiyorsun o kadar birşey oluyor dğşüyorsun yada adama kaptırıyorsun o anda adama çıkıyor Budaksız Abanoz bunun için bir OOK'da mesela 400 Abanoz odunun oldu bunu orda Budaksız Abanoz a cevirebiliceksin en azından emeğin karşılıksız kalmaz yada 500 tane karşılığında bu fikrin göz önünde bulundurulmasını isterm iyi oyunlar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Madenler HK.
Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
turkoxHAMSTER yazdı:Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.
/KATIL
Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSS- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
turkoxHAMSTER yazdı:Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters