Madenler HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Spectre1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Madenler HK.

Mesaj gönderen Spectre1 »

Yöneticiler ve değerli oyuncular benim şöyle bir fikrim var sizlere sunmak istedim ben sabah'dan akşama kadar bir madene oturuyorum cekiyorum cekiyorum yok 200-300 tane maden geliyor örneğin Abanoz odunu yada sen cekiyorsun o kadar birşey oluyor dğşüyorsun yada adama kaptırıyorsun o anda adama çıkıyor Budaksız Abanoz bunun için bir OOK'da mesela 400 Abanoz odunun oldu bunu orda Budaksız Abanoz a cevirebiliceksin en azından emeğin karşılıksız kalmaz yada 500 tane karşılığında bu fikrin göz önünde bulundurulmasını isterm iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Madenler HK.

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.
Kullanıcı avatarı
miyav
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen miyav »

turkoxHAMSTER yazdı:Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.

/KATIL
Resim

Kod: Tümünü seç

UZMANCAVUSS
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onygs1991 »

turkoxHAMSTER yazdı:Bana biraz saçma geldi çünkü ikv de 1 lvldden 45 lvl e kadar her türlü maden-taş-ot un yaradığı bir şey var.Örneğin bazen demire ihtiyacın vardır saf demir çıkınca üzülürsün.saf demir lazım olur demiri atarsın.Yani nerden biliyorsun belki ilerde abanoz odunu da lazım olacak.Yani bence çıkan her türlü madeni saklayın ilerde rahat etmek için.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters

“Genel Etkileşim” sayfasına dön