TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ
TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ
Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
●●●2 вαя∂αк ѕüтℓє zαƒєя ѕєη∂єуѕє●2şιşє вιяαуℓα ∂üηуα вєη∂є●●●
¢σк zσя вαzєη αναz αναz ѕυѕмαк!!
Hayko cepkin FoReVeR
http://vimeo.com/12431813
Iѕιм:Dєα∂χσттσмαη
Sєνιує:49
Cℓαѕѕ:Sαναşçı
Sєяνєя:тıℓѕıм
Hayko cepkin FoReVeR
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ
ilk kadım Hidrayıda bız kestık :lol: unutmussunxDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
şu ana kdr kesılse kesılırdı millet üsenıo
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Birgün Birbirimizi Kesmeyi Bırakırsak Oyunda O Görevleri Yapamayan bir tek adam kalmayacak !

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
acelen ne ya 40 yılda 1 bölge gelmiş yavaş yavaş tadını ala ala kesek sonra hemen kescez bitcek gene sıkılcaz oyundanxDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Yalnış düşünüyorsun bence Tılsım sunucusu 6. sunucu olabilir lakin çok deneyimli oyuncuları barındırıyor ki zaten bunun en açık örneklerindendir Kadim Hidranın ilk Bizim sunucumuzda kesilmesi gibi..
Grup Bölgeleri İçinde Hazırlıklarımız Sürüyor.
Bizi Bekleyin...
(ayrıyetten kardeşim sen bizi ezmişsin bitirmişin ya resmen kenana isteyen her grup gidebilir
]
İkv deki 2. Centurion u Biz Kestik Buarada..
Row Loncası idi Herhalde İlk Kesen
Grup Bölgeleri İçinde Hazırlıklarımız Sürüyor.
Bizi Bekleyin...
(ayrıyetten kardeşim sen bizi ezmişsin bitirmişin ya resmen kenana isteyen her grup gidebilir
İkv deki 2. Centurion u Biz Kestik Buarada..
Row Loncası idi Herhalde İlk Kesen

xXFENOMENXx
Tmm bnde size katılıyıyorum ilk hidra yı biz kestik.Fakat ben en yeni gelen yaratıklardan bahsediyorum.Biraz geç başlıcaz sanırım
bu sığınak- kenanı kesme grubu fln ayarlarsanız bn Deadxottoman %100 tank savaşçısıyımdır...
●●●2 вαя∂αк ѕüтℓє zαƒєя ѕєη∂єуѕє●2şιşє вιяαуℓα ∂üηуα вєη∂є●●●
Hayko cepkin FoReVeR
Hayko cepkin FoReVeR
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
xDeniZx19 yazdı:Tmm bnde size katılıyıyorum ilk hidra yı biz kestik.Fakat ben en yeni gelen yaratıklardan bahsediyorum.Biraz geç başlıcaz sanırımbu sığınak- kenanı kesme grubu fln ayarlarsanız bn Deadxottoman %100 tank savaşçısıyımdır...
İyi de yeni yaratıkları sen kesmedin diye tüm sunucu mu kesemedi güldürmeyin beni
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Sana katılıyorum şunun şurasında adam gibi sığınakalrı tamamlayan belirli kişiler onun dışında giden yok ben migratda en son 7 liye geldim ve kenanı geçtim daha motorini geçemedik bence bu sorun bir çözüm bulmak şartxDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
<)
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
MOTORIN GÜNDE 7 DEFA KESILIYORReymond yazdı:Sana katılıyorum şunun şurasında adam gibi sığınakalrı tamamlayan belirli kişiler onun dışında giden yok ben migratda en son 7 liye geldim ve kenanı geçtim daha motorini geçemedik bence bu sorun bir çözüm bulmak şartxDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
Bence siz grub bulmakda zorluk cekıyorsunuz
Her 2 carımla gırdım herdefasında kestım motorını arz lodos hıc fark edmez
Kenan mı a evet kenan kesen cıkmadı sanırım ama mıllet cidden gitmekden cekınıyor 5 saat lık yolculuk ve bı okdr stres
ınsan pc basında kasılıyor hm bırak bıraz yawas olsun daha ıyı olur ınsanlar kesınce yapacak bısı bulamıyor
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

kenan ın oraya kadar biz gittik düşünen adamıda kestik daha yeni kestik düşünen adamı