TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDeniZx19
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ

Mesaj gönderen xDeniZx19 »

Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
●●●2 вαя∂αк ѕüтℓє zαƒєя ѕєη∂єуѕє●2şιşє вιяαуℓα ∂üηуα вєη∂є●●●

¢σк zσя вαzєη αναz αναz ѕυѕмαк!!

Hayko cepkin FoReVeR

http://vimeo.com/12431813

Iѕιм:Dєα∂χσттσмαη
Sєνιує:49
Cℓαѕѕ:Sαναşçı
Sєяνєя:тıℓѕıм
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: TILSIMDA YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜYORUZ

Mesaj gönderen cansever18181 »

xDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
ilk kadım Hidrayıda bız kestık :lol: unutmussun :D :D
şu ana kdr kesılse kesılırdı millet üsenıo :D 5 saat kenana gıdıyorsun ve oraya gıtmeden ılle bı arkadas düsüyor dıkkat edın 2 kere gıttım ve 2 sındede aynı olay meydana geldi ...
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Birgün Birbirimizi Kesmeyi Bırakırsak Oyunda O Görevleri Yapamayan bir tek adam kalmayacak !
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

xDeniZx19 yazdı:Arkadaşlar eskiden oyunun en hareketli,en fenomen serverlarındandık...İlk 49 bizden çıktı hatta (Lütfi kardeş sağolsun...)fakat Grup Bölgeleri'n de gerçekten çok yavaşız... Neredeyse bütün serverlarda kenan,junon vb. boss'lar kesildi...Neden biz kesemiyoruz? Neden kenana kadar gelemiyoruz? Buyrun siz cevaplayın...
acelen ne ya 40 yılda 1 bölge gelmiş yavaş yavaş tadını ala ala kesek sonra hemen kescez bitcek gene sıkılcaz oyundan :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Yalnış düşünüyorsun bence Tılsım sunucusu 6. sunucu olabilir lakin çok deneyimli oyuncuları barındırıyor ki zaten bunun en açık örneklerindendir Kadim Hidranın ilk Bizim sunucumuzda kesilmesi gibi..
Grup Bölgeleri İçinde Hazırlıklarımız Sürüyor.
Bizi Bekleyin...
(ayrıyetten kardeşim sen bizi ezmişsin bitirmişin ya resmen kenana isteyen her grup gidebilir :) ]

İkv deki 2. Centurion u Biz Kestik Buarada..
Row Loncası idi Herhalde İlk Kesen
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
xDeniZx19
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xDeniZx19 »

Tmm bnde size katılıyıyorum ilk hidra yı biz kestik.Fakat ben en yeni gelen yaratıklardan bahsediyorum.Biraz geç başlıcaz sanırım :-) bu sığınak- kenanı kesme grubu fln ayarlarsanız bn Deadxottoman %100 tank savaşçısıyımdır...
●●●2 вαя∂αк ѕüтℓє zαƒєя ѕєη∂єуѕє●2şιşє вιяαуℓα ∂üηуα вєη∂є●●●

¢σк zσя вαzєη αναz αναz ѕυѕмαк!!

Hayko cepkin FoReVeR

http://vimeo.com/12431813

Iѕιм:Dєα∂χσттσмαη
Sєνιує:49
Cℓαѕѕ:Sαναşçı
Sєяνєя:тıℓѕıм
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

xDeniZx19 yazdı:Tmm bnde size katılıyıyorum ilk hidra yı biz kestik.Fakat ben en yeni gelen yaratıklardan bahsediyorum.Biraz geç başlıcaz sanırım :-) bu sığınak- kenanı kesme grubu fln ayarlarsanız bn Deadxottoman %100 tank savaşçısıyımdır...

İyi de yeni yaratıkları sen kesmedin diye tüm sunucu mu kesemedi güldürmeyin beni
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Sana katılıyorum şunun şurasında adam gibi sığınakalrı tamamlayan belirli kişiler onun dışında giden yok ben migratda en son 7 liye geldim ve kenanı geçtim daha motorini geçemedik bence bu sorun bir çözüm bulmak şart
<)
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansever18181 »

Reymond yazdı:
Sana katılıyorum şunun şurasında adam gibi sığınakalrı tamamlayan belirli kişiler onun dışında giden yok ben migratda en son 7 liye geldim ve kenanı geçtim daha motorini geçemedik bence bu sorun bir çözüm bulmak şart
MOTORIN GÜNDE 7 DEFA KESILIYOR ;) ;) ;)
Bence siz grub bulmakda zorluk cekıyorsunuz
Her 2 carımla gırdım herdefasında kestım motorını arz lodos hıc fark edmez
Kenan mı a evet kenan kesen cıkmadı sanırım ama mıllet cidden gitmekden cekınıyor 5 saat lık yolculuk ve bı okdr stres
ınsan pc basında kasılıyor hm bırak bıraz yawas olsun daha ıyı olur ınsanlar kesınce yapacak bısı bulamıyor
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
emsam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen emsam »

kenan ın oraya kadar biz gittik düşünen adamıda kestik daha yeni kestik düşünen adamı

“Genel Sohbet” sayfasına dön