ofansiv hakkında 1 hata (önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

ofansiv hakkında 1 hata (önemli)

Mesaj gönderen Tokerx »

bildiğimiz gibi ofansivi açmadan ağır ve sert vuruş yapamıyoruz ama neden se ofansivin yenilenme süresi 1 dk ne alaka ofansivi açıyorum mesela yeraltından meteora geçiyorum dışarda arz var saldırıyorum ofansiv in süresi var ve ofansivi açmadan saldıramıyorum bence ofansvin süresi 1 sn olmalı sizinde yorumlarını beklerim ;)

iyi forumlar
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: ofansiv hakkında 1 hata (önemli)

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;

Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki ;)
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

OveRCLocK yazdı:Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;

Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki ;)
zırh limitini 60 yapmak bi işine yaramaz dediğin şeyi ancak adamlar büyücü vururken solucan takım giyip çıkararak yapabilir bunu yapan adama da zaten birşey diyemezsiniz bu olabilir.

ayrıca, ofansif actıgınca sakınma silinir

dolma süreleri 1sn indirilirse mükemmel olur ;) saygılar.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

bu yöntem sadece kudreti tüketir buna emin ol ;)
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Kardeşim bu yöntem kudret götürür demişsinde bence arkadaş doğru sölemiş.Kudretinde pek gitmez emin ol defansif ve sakınma açınca kudretin yüzde 1 gidiyor...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
JiLLoP
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JiLLoP »

haklısın. fakat süresi 60 sn deilde 30 sn olabilir. :D
Resim

B"uA"şk bitmez
B"aşk"ent Ankara
06 rakamını asla unutamayacaksın...

AntiTeamsXjilo/KankaXjilo/xjilox/Bloodymoney/Bloodxmoney
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Ofansif ve defansif 1 kudret götürüyor yanlış mı hatırlıyorum ?:geek: Neden boşa kudret kaybı olsun? Ayrıca zırh limitini %60 yapmak zırha neden etki etmesin onuda anlamadım. Adı üstünde zırh limitimiz artıyor.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

şimdi ben bu konuyu ofansiv 1 sn olsunda daha iyi büyücü keselim diye mi açtım /hayır ;) ben bu konuyu ofansivi açıp bölge değiştirdiğimizde ofansivin etisinin gitmesi ve tabiki süresi 60 sn olduğu için hemen yeniden açamıyoruz ve eğer klandaysak özellikle meteordan e.ö ne geçiceksek komutanda arz pusudadır ve pertiz :) ;) bunun için ofansiv 1sn olursa daha iyi olur / iyi forumlar ;)
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

OveRCLocK yazdı:Ofansif ve defansif 1 kudret #@!? yanlış mı hatırlıyorum ?:geek: Neden boşa kudret kaybı olsun? Ayrıca zırh limitini %60 yapmak zırha neden etki etmesin onuda anlamadım. Adı üstünde zırh limitimiz artıyor.
zırh limitin artıyor ama zırhını artırmadan yükselmez.zaten ofansif bi savaşçının üstüyle zırhı %30 u geçmiyordur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön