iyi forumlar
ofansiv hakkında 1 hata (önemli)
ofansiv hakkında 1 hata (önemli)
bildiğimiz gibi ofansivi açmadan ağır ve sert vuruş yapamıyoruz ama neden se ofansivin yenilenme süresi 1 dk ne alaka ofansivi açıyorum mesela yeraltından meteora geçiyorum dışarda arz var saldırıyorum ofansiv in süresi var ve ofansivi açmadan saldıramıyorum bence ofansvin süresi 1 sn olmalı sizinde yorumlarını beklerim
iyi forumlar
iyi forumlar

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Re: ofansiv hakkında 1 hata (önemli)
Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;
Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki
Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
zırh limitini 60 yapmak bi işine yaramaz dediğin şeyi ancak adamlar büyücü vururken solucan takım giyip çıkararak yapabilir bunu yapan adama da zaten birşey diyemezsiniz bu olabilir.OveRCLocK yazdı:Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;
Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki![]()
ayrıca, ofansif actıgınca sakınma silinir
dolma süreleri 1sn indirilirse mükemmel olur
bu yöntem sadece kudreti tüketir buna emin olOveRCLocK yazdı:Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;
Eğer böyle bir uygulama olursa defansif ve sakınmaya 1 puan verirsin ve zırh limitini %60 yaparsın. Süresi 1 sn olursa sürekli arada geçiş yaparsın. Bu da oyun dengelerini bozar. Örneğin büyücü tam meteorit atacakken defansif açıp zırhını yükseltirsin. Büyücünün yanına yaklaştığın vakitte ofansif açarsın. Böyle olmaz, olmamalı takdir edersiniz ki![]()

- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeşim bu yöntem kudret götürür demişsinde bence arkadaş doğru sölemiş.Kudretinde pek gitmez emin ol defansif ve sakınma açınca kudretin yüzde 1 gidiyor...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
haklısın. fakat süresi 60 sn deilde 30 sn olabilir.OveRCLocK yazdı:Ofansifin saniyesi 1 olamaz. Peki neden;

B"uA"şk bitmez
B"aşk"ent Ankara
06 rakamını asla unutamayacaksın...
AntiTeamsXjilo/KankaXjilo/xjilox/Bloodymoney/Bloodxmoney
Ofansif ve defansif 1 kudret götürüyor yanlış mı hatırlıyorum ?:geek: Neden boşa kudret kaybı olsun? Ayrıca zırh limitini %60 yapmak zırha neden etki etmesin onuda anlamadım. Adı üstünde zırh limitimiz artıyor.
Hidra gelmeden önce ---> :|

şimdi ben bu konuyu ofansiv 1 sn olsunda daha iyi büyücü keselim diye mi açtım /hayır
ben bu konuyu ofansivi açıp bölge değiştirdiğimizde ofansivin etisinin gitmesi ve tabiki süresi 60 sn olduğu için hemen yeniden açamıyoruz ve eğer klandaysak özellikle meteordan e.ö ne geçiceksek komutanda arz pusudadır ve pertiz
bunun için ofansiv 1sn olursa daha iyi olur / iyi forumlar 

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
zırh limitin artıyor ama zırhını artırmadan yükselmez.zaten ofansif bi savaşçının üstüyle zırhı %30 u geçmiyordur.OveRCLocK yazdı:Ofansif ve defansif 1 kudret #@!? yanlış mı hatırlıyorum ?:geek: Neden boşa kudret kaybı olsun? Ayrıca zırh limitini %60 yapmak zırha neden etki etmesin onuda anlamadım. Adı üstünde zırh limitimiz artıyor.