TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Memo lem nete gidersen buraya yaz bişiler bende gelcem sığınağa 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Duman
tmm saoluneray yazdı:Adigitall ile fln gelirsin rıfat veya şifacı ileJackss yazdı:arkadaslar bnm lonca carım daha 49 olmadı gecenlerde üye olmustum hatırlarsınz belkı ben baska bir carımla gelsem olabilirmi acaba ?
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben Tskxdxnakres bu loncada iyi arkadaşlıklarım oldu.Fakat loncaya gelirken bu loncanın vaatlerini yerine getirirse yükseleceğine inandım.Ama loncaya giren bazı arkadaşlarımı bencil buldum.Vaatlerin yerine gelmediğini sezdim.Çok düşündüm fakat loncada bir işim,bir amacım kalmadığını öğrendim.Üzülerek söylüyorumki bu loncaya gelirken bunu düşünmedim.Loncadan ayrılmak istiyorum.Arz ederim
Hatırladığım kadarıyla en son 42 lvldin. Bu aralar sığınak ,migrat ve kadim ile uğraştırğımızdan kismeyi kasamıyoruz. Sendende sadece anlayış göstermeni bekliyoruz. Gerisi sana kalmış :?seko26 yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben Tskxdxnakres bu loncada iyi arkadaşlıklarım oldu.Fakat loncaya gelirken bu loncanın vaatlerini yerine getirirse yükseleceğine inandım.Ama loncaya giren bazı arkadaşlarımı bencil buldum.Vaatlerin yerine gelmediğini sezdim.Çok düşündüm fakat loncada bir işim,bir amacım kalmadığını öğrendim.Üzülerek söylüyorumki bu loncaya gelirken bunu düşünmedim.Loncadan ayrılmak istiyorum.Arz ederim
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Bana sığınağı öğretiolar
Şaka bir yana karar verirken biraz daha düşün derim.Ztn 45 olduktan sonra memo em ayarlıcak dimi memo 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM

Resmi tam net göremiyorsanız sağ tıklayıp farklı kaydet deyip kendı makınanıza yukleyiniz.
Tskxkxkaos
***Loncamızda uyulması gereken kurallar***
madde7-)Lonca arası tartısan kişi veya kişiler 3 defa uyarılıcaktır aksi taktirde loncadan cıkartılıcaktır.
madde9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ](Bu arkadaş lodos olarak gezmektedir)
Tskxkxyeniçeri'nin açıkca lonca kurallarına uymadığı ortadaır ben gereğinin yapılmasını şahsım adına istiyorum istiyorum
Tskxkxkaos

Resmi tam net göremiyorsanız sağ tıklayıp farklı kaydet deyip kendı makınanıza yukleyiniz.
Tskxkxkaos
madde7-)Lonca arası tartısan kişi veya kişiler 3 defa uyarılıcaktır aksi taktirde loncadan cıkartılıcaktır.
madde9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ](Bu arkadaş lodos olarak gezmektedir)
Tskxkxyeniçeri'nin açıkca lonca kurallarına uymadığı ortadaır ben gereğinin yapılmasını şahsım adına istiyorum istiyorum
Tskxkxkaos
Resmi incelim ama biraz bulanık . Harfler doğru dimi mesela i harfi veya ç harfi eğer doğru ise. Gereği yapılır.İyi formlar.Karaxbyturk yazdı:SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Tskxkxkaos
Tskxkxkaos
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
sanırım ismi guncel listede vardır genel kurmayda vardır nasıl olsa ismi Tskxkxyeniçeri olması lazım çünkü 48 lvl çakma carlardan değileray yazdı:Resmi incelim ama biraz bulanık . Harfler doğru dimi mesela i harfi veya ç harfi eğer doğru ise. Gereği yapılır.İyi formlar.Karaxbyturk yazdı:SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Tskxkxkaos
Tskxkxkaos
İyi etmişsinde lvl ine bakmışsın. 48 lvl çakma olucak değil . Gereğeni yapıcaz . TeşekkürlerKaraxbyturk yazdı:sanırım ismi guncel listede vardır genel kurmayda vardır nasıl olsa ismi Tskxkxyeniçeri olması lazım çünkü 48 lvl çakma carlardan değileray yazdı:Resmi incelim ama biraz bulanık . Harfler doğru dimi mesela i harfi veya ç harfi eğer doğru ise. Gereği yapılır.İyi formlar.Karaxbyturk yazdı:SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Tskxkxkaos
Tskxkxkaos
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA