TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Memo lem nete gidersen buraya yaz bişiler bende gelcem sığınağa :D
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

eray yazdı:
Jackss yazdı:arkadaslar bnm lonca carım daha 49 olmadı gecenlerde üye olmustum hatırlarsınz belkı ben baska bir carımla gelsem olabilirmi acaba ?
Adigitall ile fln gelirsin rıfat veya şifacı ile
tmm saolun
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
seko26
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seko26 »

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben Tskxdxnakres bu loncada iyi arkadaşlıklarım oldu.Fakat loncaya gelirken bu loncanın vaatlerini yerine getirirse yükseleceğine inandım.Ama loncaya giren bazı arkadaşlarımı bencil buldum.Vaatlerin yerine gelmediğini sezdim.Çok düşündüm fakat loncada bir işim,bir amacım kalmadığını öğrendim.Üzülerek söylüyorumki bu loncaya gelirken bunu düşünmedim.Loncadan ayrılmak istiyorum.Arz ederim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

seko26 yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben Tskxdxnakres bu loncada iyi arkadaşlıklarım oldu.Fakat loncaya gelirken bu loncanın vaatlerini yerine getirirse yükseleceğine inandım.Ama loncaya giren bazı arkadaşlarımı bencil buldum.Vaatlerin yerine gelmediğini sezdim.Çok düşündüm fakat loncada bir işim,bir amacım kalmadığını öğrendim.Üzülerek söylüyorumki bu loncaya gelirken bunu düşünmedim.Loncadan ayrılmak istiyorum.Arz ederim
Hatırladığım kadarıyla en son 42 lvldin. Bu aralar sığınak ,migrat ve kadim ile uğraştırğımızdan kismeyi kasamıyoruz. Sendende sadece anlayış göstermeni bekliyoruz. Gerisi sana kalmış :?
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bana sığınağı öğretiolar :D Şaka bir yana karar verirken biraz daha düşün derim.Ztn 45 olduktan sonra memo em ayarlıcak dimi memo :D
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Karaxbyturk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Karaxbyturk »

SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Resim

Resmi tam net göremiyorsanız sağ tıklayıp farklı kaydet deyip kendı makınanıza yukleyiniz.
Tskxkxkaos

***Loncamızda uyulması gereken kurallar***
madde7-)Lonca arası tartısan kişi veya kişiler 3 defa uyarılıcaktır aksi taktirde loncadan cıkartılıcaktır.
madde9-)Loncamızın Klanı [ Arzın Cocuklarıdır ]
(Bu arkadaş lodos olarak gezmektedir)
Tskxkxyeniçeri'nin açıkca lonca kurallarına uymadığı ortadaır ben gereğinin yapılmasını şahsım adına istiyorum istiyorum
Tskxkxkaos
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Karaxbyturk yazdı:SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Resim

Resmi tam net göremiyorsanız sağ tıklayıp farklı kaydet deyip kendı makınanıza yukleyiniz.
Tskxkxkaos

madde7-)Lonca arası tartısan kişi veya kişiler 3 defa uyarılıcaktır aksi taktirde loncadan cıkartılıcaktır.
Tskxkxyeniçeri'nin açıkca lonca kurallarına uymadığı ortadaır ben gereğinin yapılmasını şahsım adına istiyorum istiyorum
Tskxkxkaos
Resmi incelim ama biraz bulanık . Harfler doğru dimi mesela i harfi veya ç harfi eğer doğru ise. Gereği yapılır.İyi formlar.
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Eray memo girmicek mi bugün ??
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Karaxbyturk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Karaxbyturk »

eray yazdı:
Karaxbyturk yazdı:SAYIN GENEL KURMAY BU ADAM BIZ BILMEDEN YETKIMI VERDIN DE BENIM LONCA ILE ALAKAM OLUP OLMADIGINI YAZIŞMA KANALLARINA YAZMA HAKKINA SAHIP OLABILIYOR Bİ ACIKLAMA İSTİYORUM
Resim

Tskxkxkaos

Tskxkxkaos
Resmi incelim ama biraz bulanık . Harfler doğru dimi mesela i harfi veya ç harfi eğer doğru ise. Gereği yapılır.İyi formlar.
sanırım ismi guncel listede vardır genel kurmayda vardır nasıl olsa ismi Tskxkxyeniçeri olması lazım çünkü 48 lvl çakma carlardan değil
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Karaxbyturk yazdı:
eray yazdı:
Resim

Tskxkxkaos

Tskxkxkaos
sanırım ismi guncel listede vardır genel kurmayda vardır nasıl olsa ismi Tskxkxyeniçeri olması lazım çünkü 48 lvl çakma carlardan değil
İyi etmişsinde lvl ine bakmışsın. 48 lvl çakma olucak değil . Gereğeni yapıcaz . Teşekkürler
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA

“Genel Sohbet” sayfasına dön