Beachimsu elveda eder...
Beachimsu elveda eder...
Dün oyun hatası nedeniyle paralarla oynadık ama ne bilelim alt f4 çekince geri eski para oluyordu 2 senelik emek gitti neyse çarım silindi arkadaşlarıma duyurulur onların hayırlısıyla devam etmesini dilerim...
ops:
Re: Beachimsu elveda eder...
ben İlkerbey oyunu bırakmana değmez boşver her ne kadarda lodos olsamda bi arkadaşın bırakmasını istemem amaç eğlenmekti ama gmler sayesinde 3 5 kişi kalcak oyunda 
bırakma yaa
nasıl yapıyodunuz hile kalktı zaten sorun olmaz
nasıl yapıyodunuz hile kalktı zaten sorun olmaz
Manyakk [49]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
3-5 kişi kalsada iyi gün gittikçe oyunu bırakanlar çarını silenler çıkıyor.700 binden fazla oyuncu diyorlar zaten kişi başına 1 hesap düşmüyor ikv de:) En ufak güncellemelerde hatalar çıkıyor Server kitleniyor.700 bin kişiden fazla oynanan bir oyunda çalılan sadece 5-10 kişimi?Hakkı bumudur yani? 
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Karargah
Seninle fazla muhabbetimiz olmasa da adına herzaman sempatim vardı .) . Bence değmez geri başlamanı destekliyorum.
İyi Forumlar..
İyi Forumlar..
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
Baştan başlamak kolay değil arkadaşlar o kadar emek ejder asa filan neyse boşverin hepinize teşekkür ediyorum...
oyuncun silinmedi merak etme.. incelemeye alındı ve umuyorumki bi sorun çıkmadan geri iade edecekler.. carların incelemeye alınması başka sunucularda daha önceden başlamıştı zaten.. art niyet olmadığı sürece kimse suçsuz yere oyuncuna el koyamaz merak etme geri gelecektir
- İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Merhaba
Başına gelen olaylar gerçekten çok üzücü.Bunların yaşanmamasını isterdik fakat senin başına gelen olayın aynısı bizimde başımıza gelmişti 2 sene önce.Fakat biz durumu gerekli yerlere bildirsekte her zaman suçlu oyuncu olmuştur.Bloğunun açılıcağını sanmıyorum ama genede umudunu kaybetme.
Başına gelen olaylar gerçekten çok üzücü.Bunların yaşanmamasını isterdik fakat senin başına gelen olayın aynısı bizimde başımıza gelmişti 2 sene önce.Fakat biz durumu gerekli yerlere bildirsekte her zaman suçlu oyuncu olmuştur.Bloğunun açılıcağını sanmıyorum ama genede umudunu kaybetme.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

sennkı bnm kınden kolay bn Oğuzhannn a ashab malzemeleri almak içn 78 m para aktardım sırf bu aktarım için 3 üyeliğimn bulunduğu 12 karakterim bloke edildi .sen gene bu olayı izah edebilrsn ama bn izah etsemde pek ianndırıcı olmayacak ama allah biliyorkı benim ölye bir niyetm yok oyundan beni tanıyan arkadşşlarımda beni bilirler emeğimn geçmediği parayı hiç bir zaman almadım ve almam 5-10 m içn karakterimin adını kendi adımı lekeleyecek akdr aciz dğeilim allaha şükürler olsun ki...

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyunun hatası yuzunden bız oynuyanlar madur oluyoruz artı bu eklentı paketı geldı oyun ıyıce karıstı madem boyle sorunlar olcakdı bız 1 kac ay daha sabrederdık bu kadar kısının gunahı nedır ...sız bole dusune bılırsınız aman ıkvde oyuncu mu kalmadı bıraksınlar cokda tın dersınız fakat emınım kı oyun bole devam ederse onlıse sayısı 700.000 bnden 50.000 e duser ....