Beachimsu elveda eder...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Beachimsu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Beachimsu elveda eder...

Mesaj gönderen Beachimsu »

Dün oyun hatası nedeniyle paralarla oynadık ama ne bilelim alt f4 çekince geri eski para oluyordu 2 senelik emek gitti neyse çarım silindi arkadaşlarıma duyurulur onların hayırlısıyla devam etmesini dilerim... :oops:
Beratbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Beachimsu elveda eder...

Mesaj gönderen Beratbey »

ben İlkerbey oyunu bırakmana değmez boşver her ne kadarda lodos olsamda bi arkadaşın bırakmasını istemem amaç eğlenmekti ama gmler sayesinde 3 5 kişi kalcak oyunda :x
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

bırakma yaa

nasıl yapıyodunuz hile kalktı zaten sorun olmaz
Manyakk [49]
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

3-5 kişi kalsada iyi gün gittikçe oyunu bırakanlar çarını silenler çıkıyor.700 binden fazla oyuncu diyorlar zaten kişi başına 1 hesap düşmüyor ikv de:) En ufak güncellemelerde hatalar çıkıyor Server kitleniyor.700 bin kişiden fazla oynanan bir oyunda çalılan sadece 5-10 kişimi?Hakkı bumudur yani? :cry:
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

Seninle fazla muhabbetimiz olmasa da adına herzaman sempatim vardı .) . Bence değmez geri başlamanı destekliyorum.

İyi Forumlar..
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Beachimsu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Beachimsu »

Baştan başlamak kolay değil arkadaşlar o kadar emek ejder asa filan neyse boşverin hepinize teşekkür ediyorum...
Kullanıcı avatarı
Murat999
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Murat999 »

oyuncun silinmedi merak etme.. incelemeye alındı ve umuyorumki bi sorun çıkmadan geri iade edecekler.. carların incelemeye alınması başka sunucularda daha önceden başlamıştı zaten.. art niyet olmadığı sürece kimse suçsuz yere oyuncuna el koyamaz merak etme geri gelecektir
  • İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Merhaba
Başına gelen olaylar gerçekten çok üzücü.Bunların yaşanmamasını isterdik fakat senin başına gelen olayın aynısı bizimde başımıza gelmişti 2 sene önce.Fakat biz durumu gerekli yerlere bildirsekte her zaman suçlu oyuncu olmuştur.Bloğunun açılıcağını sanmıyorum ama genede umudunu kaybetme.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Oguzhannn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oguzhannn »

sennkı bnm kınden kolay bn Oğuzhannn a ashab malzemeleri almak içn 78 m para aktardım sırf bu aktarım için 3 üyeliğimn bulunduğu 12 karakterim bloke edildi .sen gene bu olayı izah edebilrsn ama bn izah etsemde pek ianndırıcı olmayacak ama allah biliyorkı benim ölye bir niyetm yok oyundan beni tanıyan arkadşşlarımda beni bilirler emeğimn geçmediği parayı hiç bir zaman almadım ve almam 5-10 m içn karakterimin adını kendi adımı lekeleyecek akdr aciz dğeilim allaha şükürler olsun ki...
Resim
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

Oyunun hatası yuzunden bız oynuyanlar madur oluyoruz artı bu eklentı paketı geldı oyun ıyıce karıstı madem boyle sorunlar olcakdı bız 1 kac ay daha sabrederdık bu kadar kısının gunahı nedır ...sız bole dusune bılırsınız aman ıkvde oyuncu mu kalmadı bıraksınlar cokda tın dersınız fakat emınım kı oyun bole devam ederse onlıse sayısı 700.000 bnden 50.000 e duser ....
Resim

ResimResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön