Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dengeli ha?kertenkele yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
1 Arz'a 3 Lodoş düşerken,
Bütün grup bölgeleri girişleri Lodoş sancaklarına yakınken,
GM'ler Lodoş olup Handan'ı basarken,
Kale'nin önü her gün kp açı doluyken,
Eö'den yeraltına gidene kadar pluslı olmama rağmen karizmamı sıfırlarken
nasıl dengeli oluyor?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Arz ya da lodos olmak kişinin kararıdır ben arz olmayyı seçtim sen arz olmayı seçtin buna karşıulık 6 kişi lodos olmayı seçebilir bunu engelliyemezsinEmirBerkKorkmaz yazdı:Dengeli ha?kertenkele yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
nasıl dengeli oluyor?
Kolayı var basın lodos kalesini kalsın lodoslar orda siz de rahaat raht gidin grup bölgelerine
Gmler de neticede oyuncudur ve onların da klan seçme hakları vardır engelleyemezsiniz
Kp açları beleşçidir ve kesemiyorsan yaklaşmamak en iyisidir vur deparı kaç
Eö den yeraltına giderken senin karizman sıfırlanıyor peki lodoslar kesilince onlarınki aynı mı kalıyor
belki dezavantajlar var ama dengesizlik söz konusu değil
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Genelde bizler sizin gibi boş oturmak yerine dolaştığımızdan her dk komutan boş kalıyor...kertenkele yazdı:Arz ya da lodos olmak kişinin kararıdır ben arz olmayyı seçtim sen arz olmayı seçtin buna karşıulık 6 kişi lodos olmayı seçebilir bunu engelliyemezsinEmirBerkKorkmaz yazdı:Dengeli ha?kertenkele yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
nasıl dengeli oluyor?
Kolayı var basın lodos kalesini kalsın lodoslar orda siz de rahaat raht gidin grup bölgelerine
Gmler de neticede oyuncudur ve onların da klan seçme hakları vardır engelleyemezsiniz
Eö den yeraltına giderken senin karizman sıfırlanıyor peki lodoslar kesilince onlarınki aynı mı kalıyor
+ komutandan geçen çok rahat geçiyor önemli olan tam tabelanın oraya depar atmak...
Başka da Arz görebileceğin yer yok...
Krater de çok Lodoş dolu eklemeyi unutmuşum bak...
30luk ezikler bile saldırıyorlar full İbn-i şifamla bile daha yüksek vuruyorum o veletlere lakin durdurma atıyor ezmeler...
Bizlerin istediği şey Lodoşlar'daki görev gibi bizlere de bir görev yapılması ki klanımıza katılan sayısı artsın veya giriş bölgeleri tam ortada bulunsun...
Yoksa biz de biliyoruz İsmet'in kel kafasını öpmeyi...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Ben de bir arzım bu arada ancak ben lodosları değil yönetici ve GM leri savunuyorumEmirBerkKorkmaz yazdı:Genelde bizler sizin gibi boş oturmak yerine dolaştığımızdan her dk komutan boş kalıyor...kertenkele yazdı:Arz ya da lodos olmak kişinin kararıdır ben arz olmayyı seçtim sen arz olmayı seçtin buna karşıulık 6 kişi lodos olmayı seçebilir bunu engelliyemezsinEmirBerkKorkmaz yazdı:Dengeli ha?kertenkele yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
nasıl dengeli oluyor?
+ komutandan geçen çok rahat geçiyor önemli olan tam tabelanın oraya depar atmak...![]()
30luk ezikler bile saldırıyorlar full İbn-i şifamla bile daha yüksek vuruyorum o veletlere lakin durdurma atıyor ezmeler...
Bizlerin istediği şey Lodoşlar'daki görev gibi bizlere de bir görev yapılması ki klanımıza katılan sayısı artsın veya giriş bölgeleri tam ortada bulunsun...
Yoksa biz de biliyoruz İsmet'in kel kafasını öpmeyi...![]()
Lodosların sürekli oturması oyunun ruhuna aykırı tamam ancak kimseyi belediyenin önünde oturduğu için tutuklayamazsın
Lodosların arzların 3 katı olması belki oyunun dengelerine aykırı tamam ama ülkenin %70i aynı partiye de oy verse suçlayamazsın
Girişlerin lodoslara yakın olması oyunu eşitliğine aykırı tamam ama bu da GM lerin çıkan güç eşitsizliğini (kabul edelim birkaç istisna dışında arzlar çok daha kaliteli)dengelemek için yapılmış olabilir aynı görev gibi
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam Arzlar çok daha güçlü Lodoşlardan.. :mrgreen:kertenkele yazdı:Ben de bir arzım bu arada ancak ben lodosları değil yönetici ve GM leri savunuyorumEmirBerkKorkmaz yazdı:Genelde bizler sizin gibi boş oturmak yerine dolaştığımızdan her dk komutan boş kalıyor...kertenkele yazdı:Arz ya da lodos olmak kişinin kararıdır ben arz olmayyı seçtim sen arz olmayı seçtin buna karşıulık 6 kişi lodos olmayı seçebilir bunu engelliyemezsinEmirBerkKorkmaz yazdı:Dengeli ha?kertenkele yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
nasıl dengeli oluyor?
+ komutandan geçen çok rahat geçiyor önemli olan tam tabelanın oraya depar atmak...![]()
Lodosların sürekli oturması oyunun ruhuna aykırı tamam ancak kimseyi belediyenin önünde oturduğu için tutuklayamazsın
Lodosların arzların 3 katı olması belki oyunun dengelerine aykırı tamam ama ülkenin %70i aynı partiye de oy verse suçlayamazsın
Girişlerin lodoslara yakın olması oyunu eşitliğine aykırı tamam ama bu da GM lerin çıkan güç eşitsizliğini (kabul edelim birkaç istisna dışında arzlar çok daha kaliteli)dengelemek için yapılmış olabilir aynı görev gibi
Ama işte Banka'yı bir grup basıyoruz sonra 30 kişi filan geliyorlar... :mrgreen:
Erkeklikleri bu hep aynı örnek oluyor ama. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- kertenkele
- Demirci Çırağı
bileğinin hakkıyla yenemiyorsa bikaç bileğin hakkıyla yenerEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam Arzlar çok daha güçlü Lodoşlardan.. :mrgreen:kertenkele yazdı:Ben de bir arzım bu arada ancak ben lodosları değil yönetici ve GM leri savunuyorumEmirBerkKorkmaz yazdı:Genelde bizler sizin gibi boş oturmak yerine dolaştığımızdan her dk komutan boş kalıyor...kertenkele yazdı:Arz ya da lodos olmak kişinin kararıdır ben arz olmayyı seçtim sen arz olmayı seçtin buna karşıulık 6 kişi lodos olmayı seçebilir bunu engelliyemezsinEmirBerkKorkmaz yazdı:her klanın avantaj ve dezavantajları dengeli olacak şekilde düzenlenmiştir hikaayedn kopmadığı sürece itiraz kabul etmez konuda tartışmalar başlamıştır lodos ve arzlar maharetinizi karşı klana laf atmakta değil onları kesmekte gösterin tartışmaların büyümemesi için konu kilit
Dengeli ha?
nasıl dengeli oluyor?
Ama işte Banka'yı bir grup basıyoruz sonra 30 kişi filan geliyorlar... :mrgreen:
Erkeklikleri bu hep aynı örnek oluyor ama. :mrgreen:
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Lodosları suçlayamayız.Mekan avantajları var.Ve Emir arkadaşın dediğinede katılıyorum.Gün içinde komutan en az 3 saat boş kalıyor.Siz ise oturup ayağınıza gelmemizi bekliyorsunuz.Sizin yaptığınızda yanlış bence çünkü ben objektif düşünen biriyim arz klanınında yanlışlarını görüyorum.Mısırın önünde her Allah'ın günü 60-70 lodos var.Ya bakıyorum çoğu 40-45 level arası.49luklar kesiyor,40lıklara akıyor karizmalar.Öncelikle yönetim şu klana bi el atsında 46 level altı girmesin bu 1! 2.si handan zor ismet kolay fasa fiso.Siz hergün ismeti gelip kestiğimizi falan mı zannediyorsunuz? Ben çok az gördüm kırk yılın başı 50-60 kişi birleşir kaleyi basar.Ama lodoslar öyle mi.Her Allah'ın günü bizim meteordaki kalenin önü basılmış.İçerde kimsede yok.Boşu boşuna duruyorlar.Geçeni engelliyorlar o yüzden siz dua edin lodoslar böyle bir sıkı denetim altında değilsiniz.
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Valla ben bunu hep söylüyorum ama sırf bu yüzden yakında handan bana küfür edicek sen kimden yanasın die o yüzden tutumu hafiften sertleştirmekte yarar varHatecrewxthree yazdı:Lodosları suçlayamayız.Mekan avantajları var.Ve Emir arkadaşın dediğinede katılıyorum.Gün içinde komutan en az 3 saat boş kalıyor.Siz ise oturup ayağınıza gelmemizi bekliyorsunuz.Sizin yaptığınızda yanlış bence çünkü ben objektif düşünen biriyim arz klanınında yanlışlarını görüyorum.Mısırın önünde her Allah'ın günü 60-70 lodos var.Ya bakıyorum çoğu 40-45 level arası.49luklar kesiyor,40lıklara akıyor karizmalar.Öncelikle yönetim şu klana bi el atsında 46 level altı girmesin bu 1! 2.si handan zor ismet kolay fasa fiso.Siz hergün ismeti gelip kestiğimizi falan mı zannediyorsunuz? Ben çok az gördüm kırk yılın başı 50-60 kişi birleşir kaleyi basar.Ama lodoslar öyle mi.Her Allah'ın günü bizim meteordaki kalenin önü basılmış.İçerde kimsede yok.Boşu boşuna duruyorlar.Geçeni engelliyorlar o yüzden siz dua edin lodoslar böyle bir sıkı denetim altında değilsiniz.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Güzel demişin...Hatecrewxthree yazdı:Lodosları suçlayamayız.Mekan avantajları var.Ve Emir arkadaşın dediğinede katılıyorum.Gün içinde komutan en az 3 saat boş kalıyor.Siz ise oturup ayağınıza gelmemizi bekliyorsunuz.Sizin yaptığınızda yanlış bence çünkü ben objektif düşünen biriyim arz klanınında yanlışlarını görüyorum.Mısırın önünde her Allah'ın günü 60-70 lodos var.Ya bakıyorum çoğu 40-45 level arası.49luklar kesiyor,40lıklara akıyor karizmalar.Öncelikle yönetim şu klana bi el atsında 46 level altı girmesin bu 1! 2.si handan zor ismet kolay fasa fiso.Siz hergün ismeti gelip kestiğimizi falan mı zannediyorsunuz? Ben çok az gördüm kırk yılın başı 50-60 kişi birleşir kaleyi basar.Ama lodoslar öyle mi.Her Allah'ın günü bizim meteordaki kalenin önü basılmış.İçerde kimsede yok.Boşu boşuna duruyorlar.Geçeni engelliyorlar o yüzden siz dua edin lodoslar böyle bir sıkı denetim altında değilsiniz.
Evet 49luklar alsa yine gam yemem Meteor'da ipini koparan veletler klana giriyorlar 25-30 seviye arası bir durdurma atıyorlar 49luklar kesiyor ohh kebap karizma onların...
Çıkacağım desem acıyorum o karizmaya veletlere gidiyor... :?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм