Merhaba İkv Camiası;
Öncelikle yeni eklenti paketimiz(SIĞINAK,MİGRAT,GRUP BÖLGELERİ) İkv Camia'sına hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.Ve İkv yönetiminede teşekkürlerimi iletiyorum.Konumuzun esas amacına gelirsek.Oyunumuzda toplam 8 sunucu bulunuyor ANKAplus sunucusuyla birlikte.Benim isteğim ve İkv Camia'sında ki benim gibi düşünen birçok insanın isteğiyle İkv oyunumuza yeni bir sunucu istiyoruz.Bunun gerekçesi belki bazılarına saçma gelebilir;Çoğu kişi sunucu değiştiriyor, Ama hep bilindik aynı sunucular ve eski sunucular eğer yeni bir sunucu olsa eminim çoğu kişi İkv macerasına orada yepyeni bir başlangıç kuracaktır.Siz istemezmisiniz böyle birşey sunucunun ilk oyuncuları olacağız.İlerde yeni başlayan oyuncular veya, sonradan başka sunuculardan gelecek oyuncularda olacaktır.Yani o sunucunun ilkleri olmak ve yepyeni bir çevre başlangıç kurmak için böyle bir yenilik istiyoruz.Bu yeni sunucunun gelebilme ihtimalinin olup olmadığınıda öğrenmiş oluruz.Şimdi olmasa bile ilerde böyle bir çalışma olabilir mi? Şuan ki sunucu oyuncu sayıları yeterlimi bu tarz bilgileride öğrenmek amaçlı açtım bu konuyu.İkv camia'sının desteklerini bekliyorum yeni bir sunucu açılması konusuna.Ve ikvdestek bölümünede bol bol mesaj yollayalım.Saygılarımla...
Yeni Bir Sunucu !
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yeni Bir Sunucu !
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Re: Yeni Bir Sunucu !
Bazılarınız şuan yönetim meşgul başka şeylerle uğraşıyor diye düşünebilir.Emin olun ki ilerdeki yenilikler hazır ufak tefek düzeltmelerle geliyor.Lonca sistemininde hazır olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeni bir sunucu açmak şu anki şartlarda gayet normal bir olay diye düşünüyorum.
EXCELLENCE
- physcopath
- Cin Avcısı
arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
Merhabalar
Lathander tarafindan yazılan cevaba gore yeni bir sunucu acılma ihtimali var
Eger bulursam alinti yapacagim.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Çok memnun olurum arkadaşım.Şimdiden teşekkürler.atabey yazdı:Merhabalar
EXCELLENCE
Önerinin sözlük anlamına bakabilirmisin? Herkes betadan beridirmi oynuyo? Betadan kalan karakterinin olmadığını biliyormusun?physcopath yazdı:arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
Eminönü,
Teşkilat,
Beyaz Köşk,
Kuklacı,
Meran,
Tılsım,
Sancak,
Anka; Sunucularının Açılış Tarihlerini Grafik Halinde İnceledim...
Hepsi Kısa Süre Aralıklarıyla Çıktılar ! Ama Anka'dan Sonra, Belki 4-5 Ay Önce Çıkması Gereken Sunucu Hala Çıkmadı...
Artık Yeni Bir Sunucu Çıkmasının Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Aslında Arz-Talep Meselesi Ama TT NET'in Desteği İle Büyümekte Olan İKV'nin Yeni Başlayan Oyuncu İhtiyacını Karşılaması İçin Yeni Sunucular Açması İyi Olacaktır.
Kim Yeni Bir Sayfa Açıp Yeni Maceralara Katılmak, Yeni Arakadaşlar Edinmek İstemez ?
ÖRN: Yeni Sunucu Açılıyor ! [20 Haziran 2010]
'' Gizit '' Sunucusu Saat 12:00 İtibariyle Açılacak.İyi eğlenceler.
Düşünün Ne Kadar Güzel Bir Haber Olurdu ! Oyunu Bırakan Birçok Kişinin Tekrar Oyuna Başlayacağından Eminim ve Herkes Kasmak-İtem Düşürmek İçin PLUS'a Sarılacak ki Bu da Yönetim İçin İyi Bir Kazanç.Bu Paralarla Oyunun Geliştirilebilmesi Sağlanacaktır.
Umarım Dikkate Alınır.
Teşkilat,
Beyaz Köşk,
Kuklacı,
Meran,
Tılsım,
Sancak,
Anka; Sunucularının Açılış Tarihlerini Grafik Halinde İnceledim...
Hepsi Kısa Süre Aralıklarıyla Çıktılar ! Ama Anka'dan Sonra, Belki 4-5 Ay Önce Çıkması Gereken Sunucu Hala Çıkmadı...
Artık Yeni Bir Sunucu Çıkmasının Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Aslında Arz-Talep Meselesi Ama TT NET'in Desteği İle Büyümekte Olan İKV'nin Yeni Başlayan Oyuncu İhtiyacını Karşılaması İçin Yeni Sunucular Açması İyi Olacaktır.
Kim Yeni Bir Sayfa Açıp Yeni Maceralara Katılmak, Yeni Arakadaşlar Edinmek İstemez ?
ÖRN: Yeni Sunucu Açılıyor ! [20 Haziran 2010]
'' Gizit '' Sunucusu Saat 12:00 İtibariyle Açılacak.İyi eğlenceler.
Düşünün Ne Kadar Güzel Bir Haber Olurdu ! Oyunu Bırakan Birçok Kişinin Tekrar Oyuna Başlayacağından Eminim ve Herkes Kasmak-İtem Düşürmek İçin PLUS'a Sarılacak ki Bu da Yönetim İçin İyi Bir Kazanç.Bu Paralarla Oyunun Geliştirilebilmesi Sağlanacaktır.
Umarım Dikkate Alınır.
Reader
Gm ler şimdiki sunucularla zor ilgileniyorlar bide yeni sunucuyla mı uğraşıcaklar açmasına açarlar ama şikayetler bitmez
kardeşim herkes o zamandan beri oynamak zorundamı sence betadan beri kimse katılmasa oyuna bu oyun kalırmıydı ?physcopath yazdı:arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Ben de açılmasından yanayım,ki konuyu açan arkadaşım çok güzel bir dille tüm olayı anlatmış.Bu yazıyı okuyan ekip üyeleri mutlaka etkilenecektir.Güzel bir isim bulunup bir sunucu açılırsa oyun dünyasına olumlu katkısı olur.
2006-2013