Yeni Bir Sunucu !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Yeni Bir Sunucu !

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba İkv Camiası;

Öncelikle yeni eklenti paketimiz(SIĞINAK,MİGRAT,GRUP BÖLGELERİ) İkv Camia'sına hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.Ve İkv yönetiminede teşekkürlerimi iletiyorum.Konumuzun esas amacına gelirsek.Oyunumuzda toplam 8 sunucu bulunuyor ANKAplus sunucusuyla birlikte.Benim isteğim ve İkv Camia'sında ki benim gibi düşünen birçok insanın isteğiyle İkv oyunumuza yeni bir sunucu istiyoruz.Bunun gerekçesi belki bazılarına saçma gelebilir;Çoğu kişi sunucu değiştiriyor, Ama hep bilindik aynı sunucular ve eski sunucular eğer yeni bir sunucu olsa eminim çoğu kişi İkv macerasına orada yepyeni bir başlangıç kuracaktır.Siz istemezmisiniz böyle birşey sunucunun ilk oyuncuları olacağız.İlerde yeni başlayan oyuncular veya, sonradan başka sunuculardan gelecek oyuncularda olacaktır.Yani o sunucunun ilkleri olmak ve yepyeni bir çevre başlangıç kurmak için böyle bir yenilik istiyoruz.Bu yeni sunucunun gelebilme ihtimalinin olup olmadığınıda öğrenmiş oluruz.Şimdi olmasa bile ilerde böyle bir çalışma olabilir mi? Şuan ki sunucu oyuncu sayıları yeterlimi bu tarz bilgileride öğrenmek amaçlı açtım bu konuyu.İkv camia'sının desteklerini bekliyorum yeni bir sunucu açılması konusuna.Ve ikvdestek bölümünede bol bol mesaj yollayalım.Saygılarımla...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yeni Bir Sunucu !

Bazılarınız şuan yönetim meşgul başka şeylerle uğraşıyor diye düşünebilir.Emin olun ki ilerdeki yenilikler hazır ufak tefek düzeltmelerle geliyor.Lonca sistemininde hazır olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeni bir sunucu açmak şu anki şartlarda gayet normal bir olay diye düşünüyorum.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
physcopath
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen physcopath »

arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Merhabalar

Lathander tarafindan yazılan cevaba gore yeni bir sunucu acılma ihtimali var

Eger bulursam alinti yapacagim.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

atabey yazdı:Merhabalar

Lathander tarafindan yazılan cevaba gore yeni bir sunucu acılma ihtimali var

Eger bulursam alinti yapacagim.
Çok memnun olurum arkadaşım.Şimdiden teşekkürler.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

physcopath yazdı:arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
Önerinin sözlük anlamına bakabilirmisin? Herkes betadan beridirmi oynuyo? Betadan kalan karakterinin olmadığını biliyormusun?
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Eminönü,
Teşkilat,
Beyaz Köşk,
Kuklacı,
Meran,
Tılsım,
Sancak,
Anka; Sunucularının Açılış Tarihlerini Grafik Halinde İnceledim...

Hepsi Kısa Süre Aralıklarıyla Çıktılar ! Ama Anka'dan Sonra, Belki 4-5 Ay Önce Çıkması Gereken Sunucu Hala Çıkmadı...

Artık Yeni Bir Sunucu Çıkmasının Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Aslında Arz-Talep Meselesi Ama TT NET'in Desteği İle Büyümekte Olan İKV'nin Yeni Başlayan Oyuncu İhtiyacını Karşılaması İçin Yeni Sunucular Açması İyi Olacaktır.

Kim Yeni Bir Sayfa Açıp Yeni Maceralara Katılmak, Yeni Arakadaşlar Edinmek İstemez ?

ÖRN: Yeni Sunucu Açılıyor ! [20 Haziran 2010]
'' Gizit '' Sunucusu Saat 12:00 İtibariyle Açılacak.İyi eğlenceler.

Düşünün Ne Kadar Güzel Bir Haber Olurdu ! Oyunu Bırakan Birçok Kişinin Tekrar Oyuna Başlayacağından Eminim ve Herkes Kasmak-İtem Düşürmek İçin PLUS'a Sarılacak ki Bu da Yönetim İçin İyi Bir Kazanç.Bu Paralarla Oyunun Geliştirilebilmesi Sağlanacaktır.

Umarım Dikkate Alınır.
Reader
Kullanıcı avatarı
zbidyy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zbidyy »

Gm ler şimdiki sunucularla zor ilgileniyorlar bide yeni sunucuyla mı uğraşıcaklar açmasına açarlar ama şikayetler bitmez
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

physcopath yazdı:arkadaş o senin isteğinle olmuyo senden herkes gibi beta dan beri oynassaydın
kardeşim herkes o zamandan beri oynamak zorundamı sence betadan beri kimse katılmasa oyuna bu oyun kalırmıydı ?
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Ben de açılmasından yanayım,ki konuyu açan arkadaşım çok güzel bir dille tüm olayı anlatmış.Bu yazıyı okuyan ekip üyeleri mutlaka etkilenecektir.Güzel bir isim bulunup bir sunucu açılırsa oyun dünyasına olumlu katkısı olur.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön