KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****
Re: KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****
Bizler bu oyunu arkadaşlarımızla kardeş dediğimiz insanlarla her ne kadar uzakta da olsak birlikte güzel zaman geçirmek eğlenmek için oynuyoruz. Bizim aramızda kimse kimseye item para lafı yapmazken aramızdan böylelerinin çıkması gerçekten utanç verici bi durum.Bu kadar aç gözlülüğün sebebi nedir? Siz bi oyun için bu adamların kalplerini kırdınız ama yakup yinede sizi kıramadı vicdanı el vermedi size çarlarınızı geri verdi.Bizler yine birbirimizin yüzüne bakıcaz hiç mi utanma sıkılma olmayacak sizde aynı hatayı 2. defa yapıosunuz. Neyse item para bunlar yine yerine gelir. Ama bi oyun için böyle bişey yapmanız hepimizi üzdü.
GÖKxSnipeRs (49)[ (^)Ejder Asa ]
GÖKxSnıpeRs (49)[ (^)Ecel Getiren ] (Erkan)
GÖKxSnıpeRs (49)[ (^)Ecel Getiren ] (Erkan)
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Demekı Mervenin açrını o çaldı TEşekkür Ederim Efelerxreis Hemen Loncamızla Alakasını Kesıyorum. Tekrar TEşekkürerEfelerxreis yazdı:Drowxmerthan çarının adı o çarı kasarken ben yanındaydım hatta çarına ecel üretecekti çarı 35 lvl açıklamam yeterli oldu mu.Viktoriaxbuse42 yazdı:Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
Ayrıca Lielove çarınıda çalmışlardır.Lielove Efelerxgüzelkız dır.Efelerxgüzelkız da dahil bütün hesapları çalınmıştır.
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bana bizi sattın dediler soydukaları adamların hepsinin itemleri benim bunuda çok iyi biliyolar oyundan ayrılırken herşeyi onlara bıraktımda gittim.Bu sunucuda siz ezildiniz beni çağırdınız kalktım tılsımdan buraya geldim dostlarıma söyledim kuzenimi sancakta eziolarmış die onlarda ezdirmeyiz dediler kalktılar geldiler sizin için gelenlere bunlarımı yapıyonuz suratınıza tükürsem yarabbi şükür diyecek kadar düşmüş mahluklarsınız ben bu adamlardan kaç defa özür diledim neden onlarla konuşurken yüzüm kızarık konuşuyorum çnkü onları soyan benim kuzenim beni zor duruma soktunuz hadi onu geçtim yazıklar olsun size konuşulanları kendinize saklayamıosunuz o oyle dedi bu böyle dedi biz erkanla kaç defa tartıştık oyun yüzünden ama sırlarımız hala duruo erkanın bana verdiği sırrı hanginiz bilio benim erkana verdiğim sırrı hanginiz bilio birbimizi çok çekiştirdik arkamızdan knştuk ama sır vermedik bizim knştuklarımız sadece eleştiri bunu her insan yapar aman ya kime anlatıyorum siz insan değilsiniz ki Yazıklar Olsun...Healthful yazdı:Bizler bu oyunu arkadaşlarımızla kardeş dediğimiz insanlarla her ne kadar uzakta da olsak birlikte güzel zaman geçirmek eğlenmek için oynuyoruz. Bizim aramızda kimse kimseye item para lafı yapmazken aramızdan böylelerinin çıkması gerçekten utanç verici bi durum.Bu kadar aç gözlülüğün sebebi nedir? Siz bi oyun için bu adamların kalplerini kırdınız ama yakup yinede sizi kıramadı vicdanı el vermedi size çarlarınızı geri verdi.Bizler yine birbirimizin yüzüne bakıcaz hiç mi utanma sıkılma olmayacak sizde aynı hatayı 2. defa yapıosunuz. Neyse item para bunlar yine yerine gelir. Ama bi oyun için böyle bişey yapmanız hepimizi üzdü.
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Viktoriaxbuse42 yazdı:Demekı Mervenin açrını o çaldı TEşekkür Ederim Efelerxreis Hemen Loncamızla Alakasını Kesıyorum. Tekrar TEşekkürerEfelerxreis yazdı:Drowxmerthan çarının adı o çarı kasarken ben yanındaydım hatta çarına ecel üretecekti çarı 35 lvl açıklamam yeterli oldu mu.Viktoriaxbuse42 yazdı:Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
Ayrıca Lielove çarınıda çalmışlardır.Lielove Efelerxgüzelkız dır.Efelerxgüzelkız da dahil bütün hesapları çalınmıştır.
Önemli değil onlar kiminle uğraştığını bilmiyo bu daha burda bitmez oyun için kuzenini satan yarın anasını babasınıda satar saat geç oldu yarın sabah ilk işim dayımı aramak olcak önce onun hatalarının benim üstüme kaldığı zamanın açıklamasını yapayım snra gerekenleri yapması için biraz bilgi vereyimde 18 yıldır insan yetiştirememiş 18 inden sonra insan yetiştirsin bari...Ufacık kardeşleri bile demiş nie soydunuz ayıp deyil mi die çocukların vicdanı sızlamış ama bunlar vicdansız söze gerek yok...
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
Peki Niye En gel olmadın. Sora Bilirmiyim.
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Deep... herneysen yine içine edeceksiniz oyunun.Olm efelerxreis sizin loncayı alt üst ettik.yıktık parçaladık.ne yüzsüz herifsin.hala gelmişsin daha lonca monca.ne loncası salak herif lonca denen bişemi kaldı.mallar kendi kendini soyuyor
allahım varmı bole birşey ya

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Serhat geçmiş olsun paşam görüşelım ınsallah bu hafta sonu oyundayım.srht3461 yazdı:Merthan Ve Ulukağan Eski Efelerx loncasının üyeleridir YAni Merthan(Efelerxbeyzade), Ulukagan (Efelerxlordof) tur... Bu adamlar Efelerxsırreal Yani Deatproof la Efelerxnotdenqe Yani ben Soydular. Reis bunlardan itemleri geri alarak bize tekrar Verdi Fazlasıyla... Fakat Bunlar Rahat durmayıp Tekrar Deatproof'u Caldılar. Biz bunları kardesimiz Sayıp kimseyle kurmadıgımız samimiyeti kurduk bunlar geldi kardesim dedigi adamın carını caldı... Demekki neymis Kardesim dediginiz adamları ince eleğin sık dokuyun...
AteşSalih -- TERBİYECİ

vay be kardeş dedimiz adamlar bize neler yapıor lan ne yaptık bunlara anlamıorm ki ne istedise verdim neye ihtiyacı oldusa yardm etmeye calıştım adamların yaptıgı şerefsizliğe bak bendn carımın şifresini istedi verseydm benm carımda gidecekti :evil:
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
- Deathproof
- Salgın Koruyucusu
Yukarda cocuklar yorum yapamaz yazıyor yorum yapma banlacanOceans yazdı:Deep... herneysen yine içine edeceksiniz oyunun.Olm efelerxreis sizin loncayı alt üst ettik.yıktık parçaladık.ne yüzsüz herifsin.hala gelmişsin daha lonca monca.ne loncası salak herif lonca denen bişemi kaldı.mallar kendi kendini soyuyorallahım varmı bole birşey ya
DeathProof
eyw Salih sağalasın YAptılar bi içerik düzenlendi / uyarı seviyesidir
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment