KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
srht3461
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****

Mesaj gönderen srht3461 »

Merthan Ve Ulukağan Eski Efelerx loncasının üyeleridir YAni Merthan(Efelerxbeyzade), Ulukagan (Efelerxlordof) tur... Bu adamlar Efelerxsırreal Yani Deatproof la Efelerxnotdenqe Yani ben Soydular. Reis bunlardan itemleri geri alarak bize tekrar Verdi Fazlasıyla... Fakat Bunlar Rahat durmayıp Tekrar Deatproof'u Caldılar. Biz bunları kardesimiz Sayıp kimseyle kurmadıgımız samimiyeti kurduk bunlar geldi kardesim dedigi adamın carını caldı... Demekki neymis Kardesim dediginiz adamları ince eleğin sık dokuyun... :(
Kullanıcı avatarı
Deathproof
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: KENDİ LONCALARINI SOYDULAR****

Mesaj gönderen Deathproof »

Ben onlara kardeşim dedim knka dedim arkamdan vurdular.Kimin ne oldugunu öğrendim
DeathProof
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Öncelikler konuyu açman güzel olmuş Serhat.Merthan yani Efelerxbeyzade benim kuzenim.Ben sizleri oyunu bırakmanıza rağmen sancak sunucusuna davet ettim sizler beni kırmayıp yanımda olmayı kabul ettiniz hepinize teşekkür ederim.Dediğim gibi ne kadar yakında olsak akrabada olsak her insan bir olmuyor.Ben onlara çaldığnız itemleri geri verin dediğimde beni dinlemediler kızdım ve telefonu suratlarına kapadım hani ders alırlarda tavrımdan dolayı geri verirler diye aradan bir hafta geçti itemlerinizin geri iade edilmediğinizi öğrendim hesap şifrelerini değiştirdim itemlerinizi fazlasıyla geri iade ettim çnkü bu bnm boyun borcum ben sizleri buraya getirdim.Aynı gün beyzade ve lordofu aradım yanıma çağırdım çarlarınızı geri istiomusunuz dedim evet dediler geri verdim.2. gün vakit kaybetmeden çarlarınızı çalmışlar ve bana dedikleri laf sanal alemdeki insanlara bizi sattın cevabım basitti benim için sanalda olsa karşımdaki insandır ve o insanlar benim kardeşimdir dedim bunlar bana duygu sömürüsü yapma dediler adilik yaptın sattın bizi dediler bende eğer tılsımda bizimle birlikte olsaydınız kardeşlik nedir öğrenirdiniz dedik ağızlarını bozdular uyardım düzelttiler.Hani kalkıp gitsen sert kullansan böylelerine el kaldırmaya değmez şeref yoksunu insana insan diyemezsin az delikanlı olsalar çarlarınızı geri verir oyunu bırakırlar ama malesef değiller.Sizler canlarınızı sıkmayın dediğim gibi oyunu oynamasamda reeldede sanaldada her zaman arkanızdayım.Cigeri 5 para etmez adamların çaldıkları size koymaz.400-500 m ile adam olunduğunu sanıolar oyunda paramız olunca adam yerine koyuluruz sanıyolar ben sizlerle tanıştığımızda çoğumuzda para yoktu ve biz birbirimizi adam yerine koyduk bunun üstüne etrafımızdakiler tarafındanda adam yerine koyulduk.ADAM OLMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR...

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Bırak koçum huyunuzda bir suyunuzda.Lan de get cunup cunup gelip yine forumu kirlettin.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Oceans yazdı:Bırak koçum huyunuzda bir suyunuzda.Lan de get cunup cunup gelip yine forumu kirlettin.
Arada böyle gevşeklerde çıkıyo abicim sen git topunla oyna sana yorum yapmaya gelmedim buraya işine git okuluna git...
Kullanıcı avatarı
Deathproof
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oceans kardeş cocukların yorum yapması yasak lütfen yazma
DeathProof
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
Deathproof
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Viktoriaxbuse42 yazdı:Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
Eminim öledir
DeathProof
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Deathproof yazdı:
Viktoriaxbuse42 yazdı:Merthan Bizim loncada Beyzademıydı o Bana sunucuya yenı geldını + sunucuda ilk çarı Merthan Başka çarı olmadığını söledı Ve bizde Güvenip loncaya Aldık Biri Bana Bunu Açıklıya bılırmı.
Eminim öledir
[b]Açık Bişekılde Açıkalrmısın Çünkü Ciddi Bir mevzu Eğer Doğruysa İlişkisini kesecez loncayla onun İçin Doru oldundan #@!? olmalıyım.[/b]
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Drowxmerthan çarının adı o çarı kasarken ben yanındaydım hatta çarına ecel üretecekti çarı 35 lvl açıklamam yeterli oldu mu.

Ayrıca Lielove çarınıda çalmışlardır.Lielove Efelerxgüzelkız dır.Efelerxgüzelkız da dahil bütün hesapları çalınmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön