marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
ARAKDAŞLAR kutudan aldım içinde tane şifre var biri ikv plus paket biride ttnet şimdi ikv yi yükledimde bu ttnet ne işe yarıyor yahu ?
- Dangergirl
- İskele Babası
- Klan: Lodos
ben Manisa/Salihli de oturuyorum arkadaşımla Teknosaya gittik ordaki adamlar ne istanbulmu kıymaetmi faln die dalga geçti bize siz delimisiniz falan dedi ne iştir ya onların haberi bile yok
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
teknosaya gidenler hiçbirşşey demesin ben laf anlatmaktan bıktım direk gidip ürün sorgulatmak istiyorum deyip 125082072Dangergirl yazdı:ben Manisa/Salihli de oturuyorum arkadaşımla Teknosaya gittik ordaki adamlar ne istanbulmu kıymaetmi faln die dalga geçti bize siz delimisiniz falan dedi ne iştir ya onların haberi bile yok
ürün kodlu ürünü almak istiyorum deyin o kendiliğinden cıkıyor zaten ama istanbul dışındaki mağazalarda cok bulunmuyor o yüzden şipariş verdirerek getirtebiliyorsunuz şimdiden kolay gele
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
bugün ayın 16 sı ve halen elazığda yok ne diyimki ya 5 günde bir oyun gelemiyorsa bu çok büyük bir skandaldır içeri girdim ve bir oyun soracam dedim dememle ikvyimi dedi bende evet dedim çok yoğun talep var ama daha gelmedi yolda 1-2 güne gelir dedi neyse 1-2 gün daha bekleriz acelemiz yok ama böyle geç gelmesinin hiçbir şekilde açıklanabileceğini sanmıyorum
Gakgoşbey
manisada da yok bölgelerin geldiği günden beri adamalr yarın gelcek yarın gelcek deyip duruyo nasıl iştir anlamadım adamlar ayak mı yapıyo bize nasıl olur bu ya ? gidip gelmekten bıktık artık biz 10 paket alcaz ama adamlar sallayıp duruyo eğer gönderilmediyse istanbul dışına söyleyin ugraşmayalım ya 3 senelik oyuncuyum böyle saçmalık görmedim süreklide pluslu oynuyorum bi çözüm bulun şuna ya

- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Teknosa ürün sorgulatmayıda sorduk getirin dedik adam ordada yok dio...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Uşakta zaten mağaza pek yok.
Kipa ve Teknosa var. Ama oralara da daha gelmemiş malesef.
Her zamanki gibi bir FİYASKO
Kipa ve Teknosa var. Ama oralara da daha gelmemiş malesef.
Her zamanki gibi bir FİYASKO
- Trakyaxalbay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Çıkan TTnet zımbırtısının İKV yle hiç bir alakası yok. TTnet oyun sitesi mi ne varmış onun platinum paketine üyelik içinmiş. ben bakmadın TTnet oyuna, ilgimi çekmiyor zaten, flash oyun falandır büyük ihtimal.sezing yazdı:ARAKDAŞLAR kutudan aldım içinde tane şifre var biri ikv plus paket biride ttnet şimdi ikv yi yükledimde bu ttnet ne işe yarıyor yahu ?
- Trakyaxalbay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Ben kutuyu ilk günden almış olmama rağmen bugün meraktan gittim Teknosaya sordum, aldığım cevap aynı. Ankara Armada AVM TeknoSA'ya sordum, gelmedi dediler, ne zaman gelcek dedim bu günlerde bi ara gelmesi lazım dedi. Bilgin olsun Lathander.
Bu yapılan TeknoSA için benim gözümde büyük bir eksidir ve ayıptır. 6 gün oldu bu ne biçim dağıtım sistemi TeknoSA daki :?:
Bu yapılan TeknoSA için benim gözümde büyük bir eksidir ve ayıptır. 6 gün oldu bu ne biçim dağıtım sistemi TeknoSA daki :?:
BİZDE vanda 15 kişi alıcaz yok glemedi Teknosa diyo bize gelmeyebilir orayada gönderinde alak