Arkadaşlar kocaelide gitmediğim satış noktası kalmadı darty teknosa hepsi daha bügün emir veirlmiş anca 2 güne gelir buraya diyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi dağıtmın başlandığı gün oyun güncellenir mi bu oyunu sadece istanbullular oynamıyor yazık
Lathander yazdı:
Merhabalar tekrardan,
Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.
İyi eğlenceler.
marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Re: Kutu hakkında ÖNEMLİ
bizim burda o mazaların biri bile yok ist yeni gözde yeriymiş sultanbeyli bide 
önceden desinler şu tarihte satış noktalrında olur arkadışmla berber gittik elazığdaki 2 teknosaya yok 2 gün sonra diyorlar
►Kuklacı≈Return≈™
© 2010
© 2010
BEN İSTANBULDAYIM TEKNOSA CARREFOUR GİTTİM HALA GELMEMİŞ BUGÜN VEYA YARIN GELİR DİYORLAR YANİ ELİ BOŞ DÖNDÜM BİZDE AYNI DURUMDAYIZEffairenclik yazdı:Arkadaşlar kocaelide gitmediğim satış noktası kalmadı darty teknosa hepsi daha bügün emir veirlmiş anca 2 güne gelir buraya diyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi dağıtmın başlandığı gün oyun güncellenir mi bu oyunu sadece istanbullular oynamıyor yazık
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
izmir de bıle 4 teknolojı marketıne gıttım nafile bu kadar bozuk bı organızasyon olamaz önceden satısa cıkabılırdı kutular
Selamlar,
Hangi marketlerde bulamadığınızı ve almış olduğunuz yanıtları paylaşırsanız seviniriz.
İlgili bölüm konu ile ilgilenmektedir.
Teşekkürler.
Hangi marketlerde bulamadığınızı ve almış olduğunuz yanıtları paylaşırsanız seviniriz.
İlgili bölüm konu ile ilgilenmektedir.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
Burda adama sorduk 1 haftaya gelir dedi:S
Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
bende akşam polatlıdaki kipaya gidip bakacaktım şimdi gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]