ORHANBEY yazdı:Grup bölgeleri ilerde ezberleneceği düşünülerek taktiğin çözülmesinden sonra çerez niyetine girilip boss kesileceği muhakkaktır.Bunu göz önüne aldıgınızda sürekli nadide düşmesi de bir o kadar saçma olur. Nadide adı üzerinde nadidedir!
Lütfen konuya bu açıdan bakınız. Herkes de nadide set olsa ne anlamı kalır demi?
Orhan Bey o zaman şu hatayı bir an önce düzeltmenizi istiyoruz.Aynı itemden birdaha çıkmasın.Adama aynı ayakkabıdan 2 kere çıkmış aynı balyozdan 2 kere çıkmış ne yapacak adam bunları(Nadide bunlar) Aktarımıda yok kaldı ellerinde.Bu hatanında düzeltilmesi lasım.Nadide olan itemlerden birdaha aynısından kesinlikle çıkmasın bide bu yüzden kafayı yemiyelim..!!
qecekonduu yazdı:SLm arkadaşlar... TOpLam 8 kere motorın... 3 kere dusunen adam ..1 kere centrıon kestım 10 larca ıksır harcadım karsıLında nemı aldım ??? 12 adet madaLya yonetım bu saçmaLıka dur demesı lazım hedıyelerı artırın gurupta daha cok kısıye dussun .! KukLacı/Ensonxleonar.!!
Bir önceki konuda verdiğim yanıtı tekrar ediyorum. Oyunda her türlü itemin düşmesi //ŞANSA// bağlıdır
oyunda saten surusuyLe madaLya war??? herkeste en azından 100 tane wardır madaLya yanı ne zaman ne gıbı ıse yarıcak Bu Bır Gurup oyunu mor ıtem ıstemıoruz hıç yoktan herkese cıft ıtem bısey dussun 1 kısıyede mor
Ya arkadaşlar ben iksiri parayı filan es geçiyorum.Benim demek istediğim şu Madalya+İksir verilsin ne azından sinirleneceğimiz yerde azıcık bile olsa yüzümüz güler hiç yoktan iyidir deyip çekeriz.Bazı kişilerede aynı itemden 2-3 defa çıkıyor mor olanlardan nadide adam napıcak satamaz aktaramaz birşey yapamaz bununda düzeltiilmesi şart.
Arkadaşlar isyan etmeyelim şu ana kadar mor fare görevinden meteor geldi kullanan var mı ? yok Birsürü madalya aldık Şu ana kadar kullanan var mı oda yok ama gün gelir devran döner bir recetede karşınıza çıkar daha fazla istersiniz belkide bekleyin görün item için daha fazla kesin düşürün Sızlanmaya değmez. Oyunun tadı orada emek veren birşeyleri elde ediyor görevlerin sonunda zaten iyi bir item alacaksınız bunlar sadece aşama madalyalar şu an yaramıyor ama yaramayacak anlamına da gelmez ....
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...