Bu Kadar SaçmaLık oLamaz [MadaLya]
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Bu Kadar SaçmaLık oLamaz [MadaLya]
SLm arkadaşlar... TOpLam 8 kere motorın... 3 kere dusunen adam ..1 kere centrıon kestım 10 larca ıksır harcadım karsıLında nemı aldım ??? 12 adet madaLya yonetım bu saçmaLıka dur demesı lazım hedıyelerı artırın gurupta daha cok kısıye dussun .! KukLacı/Ensonxleonar.!!
Ensonxleonar. !
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Re: Bu Kadar SaçmaLık oLamaz [MadaLya]
Grup bölgeleri ilerde ezberleneceği düşünülerek taktiğin çözülmesinden sonra çerez niyetine girilip boss kesileceği muhakkaktır.Bunu göz önüne aldıgınızda sürekli nadide düşmesi de bir o kadar saçma olur. Nadide adı üzerinde nadidedir!
Lütfen konuya bu açıdan bakınız. Herkes de nadide set olsa ne anlamı kalır demi?
Lütfen konuya bu açıdan bakınız. Herkes de nadide set olsa ne anlamı kalır demi?
bence saçma olan madalya madalya vermesinde 1 m para versin yeter bana :lol: 10 tane madalya var bankada ne işe yarıyo
Manyakk [49]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişan
Bakın demekki manevi değeri varmış :lol:
Bakın demekki manevi değeri varmış :lol:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
oraya kendi arkadaşlarınla giriyorsun.Bana göre bana düşmesinde arkadaşıma düşsün.Ne kaybederim.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben sadece 1 kere Motorin kestim ondan da Maraton Cansiperhane ayak düştü... :mrgreen:
Bu arada herkese verilmesi saçma olur çünkü plus'ın değeri bir kez daha anlaşılıyor...
Bu arada herkese verilmesi saçma olur çünkü plus'ın değeri bir kez daha anlaşılıyor...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ahaha hep madalya harbi
La nadide eşyada istemiyorm iksir düşsün yeter 

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Arkadaşlar madalya deyip geçmeyin ilerde ne olacağı hiç belli olmaz 

Bende diyorum sadece madalya verilmesin en azından MADALYA+İKSİR verilsinde azıcık yüzümüz gülsün yaw item düşmesi için 100 keremi kesecez bu yaratıkları biz yaw.. !!
RuhsuzŞair
ORHANBEY yazdı:Grup bölgeleri ilerde ezberleneceği düşünülerek taktiğin çözülmesinden sonra çerez niyetine girilip boss kesileceği muhakkaktır.Bunu göz önüne aldıgınızda sürekli nadide düşmesi de bir o kadar saçma olur. Nadide adı üzerinde nadidedir!
Orhan Bey o zaman şu hatayı bir an önce düzeltmenizi istiyoruz.Aynı itemden birdaha çıkmasın.Adama aynı ayakkabıdan 2 kere çıkmış aynı balyozdan 2 kere çıkmış ne yapacak adam bunları(Nadide bunlar) Aktarımıda yok kaldı ellerinde.Bu hatanında düzeltilmesi lasım.Nadide olan itemlerden birdaha aynısından kesinlikle çıkmasın bide bu yüzden kafayı yemiyelim..!!
RuhsuzŞair