cansever18181 yazdı:hazır sobee ile konu acılmıs bır sorum olacak 1-Sobee hesabına bu 3 aylık plus yuklenebılıyormu 2-bu plus istedıgımız zaman kullanabılırmıyız ...
Selamlar,
Daha öncede İKV Yönetimi tarafından bilgilendirme yapılmıştı.
1. Evet, Sobee hesabına yükleye 3 aylık plus paket yükleyebilirsiniz.
2. İKV 3 Aylık Paket'i 31.12.2010(yıl başından 1gün önce) tarihine kadar geçeli olur.
Siz yinede /ikvdestek yoluyla İKV Yönetimine başvurun oradan sizlere (muhakkak) daha ayrıntılı bir bilgi verirler.
cansever18181 yazdı:hazır sobee ile konu acılmıs bır sorum olacak 1-Sobee hesabına bu 3 aylık plus yuklenebılıyormu 2-bu plus istedıgımız zaman kullanabılırmıyız ...
Selamlar,
Daha öncede İKV Yönetimi tarafından bilgilendirme yapılmıştı.
1. Evet, Sobee hesabına yükleye 3 aylık plus paket yükleyebilirsiniz.
2. İKV 3 Aylık Paket'i 31.12.2010(yıl başından 1gün önce) tarihine kadar geçeli olur.
Siz yinede /ikvdestek yoluyla İKV Yönetimine başvurun oradan sizlere (muhakkak) daha ayrıntılı bir bilgi verirler.
keşke bide lonca kanalının ne zaman açılcağını sorsaydın fırsat bu fırsat baştan sona bu sorunun cevabını aradım durdum ama süper olmuş çoğu soru kafamdan silindi teşekkürler.
Kurtlarxkadriye yazdı:keşke bide lonca kanalının ne zaman açılcağını sorsaydın fırsat bu fırsat baştan sona bu sorunun cevabını aradım durdum ama süper olmuş çoğu soru kafamdan silindi teşekkürler.
Abla o bir sene ye yakın gelmez :lol: :lol: :lol: :lol: hem nettcen loncayı klanla ugrasamıoz lonca cıkıcak basa
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
Kardeşim 3 aylık plus paketi her hesap için olabiliyor ama bazı e-pın lerde sorun cıkıyor onu da halledıyorlar
benım bildigim kadarıyla da her zaman kullanılabılıyor
*** 1 paket daha alacagım bende (heran kullanılabılıyorsa ):D