moment yazdı:Durmus Laff Olsun Die bi açtım Laa carı Ben Nerde Bizim adımız... Ha saymıorsan Siliom Ben carı oky ...
SarıÖlüm.
İbo la ayıp ediyon amisos.forumh.net de senn ismi yazmayı unutmuşum sonradan dedim yazın diye sende varsınn.. Sİlme carı felan kafanı kırarım.
Yeniçerisarıölüm de Locnada arkdaşlar Onun ismni söylemeyi unutmuşum eklerseniz sevinirim.. FOrmdada söylemiştim zaten.
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Bilindiği üzere Tılsımın İlk ve köklü Loncaları Arasında Olan Yeniçeri ve Amisos Loncaları kısa bir süre önce birleşme kararı alıp Yeniçeri & Amisos Loncası olarak oyuna devam etmektedir.
Her iki Lonca içerisinde olan üyelerin isim değiştirmeden oyuna devam edeceklerdir.
Bundan sonra alınacak üyelere istediği ismi kullanma hakkı verilmiştir.
Bu konu sadece üye listesinin güncelleneceği bir konu olacaktır.
Bu konu içerisinde hiç bir şekilde üyelik başvurusu kabul edilmeyecektir.
Loncamıza katılmak isteyen arkadaşar olur ise Loncamıza ait siteyeüyelik gerekmeksizinbaşvuru yapabilecektir.
Bu Loncada yer almak isteyen kullanıcılar.. www.amisos.forumh.net(Sitemize Kesinlikle Lonca haricinde üye Kabül Edilmeyecektir) Sitesi üzerinden Lonca katılım kurallarını okuyarak ordaki yönergeler doğrultusunda Lonca ya katılım başvurusu yapabilirler. Lonca Tanıtım Videomuz:
Yeniçerixkatliam ,Yeniçerixhakim(Yeniçerixyargıç),Yeniçerixkatil, Yeniçerikahraman.Yeniçerixreis,Amisosxxattack bunlar Gözetim altındadır Durumlarına göre loncada Olup Olmadıkları karar kılınacakdır..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Bilindiği üzere Tılsımın İlk ve köklü Loncaları Arasında Olan Yeniçeri ve Amisos Loncaları kısa bir süre önce birleşme kararı alıp Yeniçeri & Amisos Loncası olarak oyuna devam etmektedir.
Her iki Lonca içerisinde olan üyelerin isim değiştirmeden oyuna devam edeceklerdir.
Bundan sonra alınacak üyelere istediği ismi kullanma hakkı verilmiştir.
Bu konu sadece üye listesinin güncelleneceği bir konu olacaktır.
Bu konu içerisinde hiç bir şekilde üyelik başvurusu kabul edilmeyecektir.
Loncamıza katılmak isteyen arkadaşar olur ise Loncamıza ait siteyeüyelik gerekmeksizinbaşvuru yapabilecektir.
Bu Loncada yer almak isteyen kullanıcılar.. www.amisos.forumh.net(Sitemize Kesinlikle Lonca haricinde üye Kabül Edilmeyecektir) Sitesi üzerinden Lonca katılım kurallarını okuyarak ordaki yönergeler doğrultusunda Lonca ya katılım başvurusu yapabilirler. Lonca Tanıtım Videomuz: