Bilindiği üzere Tılsımın İlk ve köklü Loncaları Arasında Olan Yeniçeri ve Amisos Loncaları kısa bir süre önce birleşme kararı alıp Yeniçeri & Amisos Loncası olarak oyuna devam etmektedir.
Her iki Lonca içerisinde olan üyelerin isim değiştirmeden oyuna devam edeceklerdir.
Bundan sonra alınacak üyelere istediği ismi kullanma hakkı verilmiştir.
Bu konu sadece üye listesinin güncelleneceği bir konu olacaktır.
Bu konu içerisinde hiç bir şekilde üyelik başvurusu kabul edilmeyecektir.
Loncamıza katılmak isteyen arkadaşar olur ise Loncamıza ait siteyeüyelik gerekmeksizinbaşvuru yapabilecektir.
Bu Loncada yer almak isteyen kullanıcılar.. www.amisos.forumh.net(Sitemize Kesinlikle Lonca haricinde üye Kabül Edilmeyecektir) Sitesi üzerinden Lonca katılım kurallarını okuyarak ordaki yönergeler doğrultusunda Lonca ya katılım başvurusu yapabilirler. Lonca Tanıtım Videomuz:
İnşallah Tüm Tılsım İcin hayırlara vesile Olur.
Bize destek cıkan yanımzda olan seven sevmeyen Tüm Dostlara Şimdide TEşekkür ederim.
Biliyorumki cogunun düşmanlıgı olabilir olmayabilirdi.
sadece size bir Örnek vermek istiyorum.
Benim Kurdugum Endles Of Kings Loncası Öyle bir Lonca İdiki Bİrbirlerine Düşman Olan İnsanları Bir araya Toplamıştım.
Bunu Dostlarım cok iyi bilir.
Önemli Olan bunun tadını cıkarabilmek oyunun .
Önemli olan saygı Hic tartışmaya gerek yok ..
Tekrardan Tüm Tılsıma hayırlı Olsun...
Yeniçeri & Amisos Lonca Başkanı
Yeniçeribaşkan
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
İllaki güzel sözler işitmeniz gerekiyor .şimdi madde madde açıklama yapayım.
1-) Kurtreiis bizim ne olduğumuz hakkında ne biliyorsan ne olur kanıt göster. Oyunda kanıtım var flan konuşuyordun hadi bakalım ben çok çok merak ediyorum.
2-) Kurtreiis Team tekibi ile birlikte arz ararken em yapmak için, sizin elemanlardan hırlayanlar oldu. Bir süre sonrada sen girdin ( MALUM TESADÜF ) ve biz güçlüyüz biz şuyuz biz buyuz gibisinden laflar söyledin. Neden em teklifimizi geri ittiniz?
3-) Kurtreiis zamanında senin ne olduğunu ıspatladık. Milletin arkasından konuşdun ( Amisos Loncasına Küfür Ettin ) sonra çarını sildin ve tekrar açtın. ( Lonca kurallarında loncadan atılır yazmıyor dedin.)
4-) Kurtreiis madem o kadar çok güçlüsünüz neden böyle bir PAKT kurma gereği duydunuz?.
5-) Kurtreiis İsmet'in kesiminden bahsettin. Orada biz Handan Hanım'ı keserken bulunan arz sayısı kadar lodos olduğunu düşün birkere, kesmeyi bir yana bırak kesilebilir miydi?
6-) 6 ve daha fazlası saçmaladığınızda katlarca zor sorularla gelecektir. Önce içtenlik ile sen bu sorduklarıma cevap ver.
Sizin ne olduğunuzu göstermek için kanıt koymaya mı gerek var forumdadakendinizi gösteriyorsunuz ortalığı karıştırarak
Er Meydanına hazırlıklı adam çekmeye çalışıyorsunuz bu demek deil ki iksir kullanılmaz ama hazırlığınızı tamamlayıp insanları gaza getirip er meydanına çekerek başarı elde etmekte eziklik fırsatçılıktır
Benim ne olşduğumu kanıtladınız ben her zaman neydiysem yine oyum ama siz göründüğünüz gibi deilsiniz aksine yılansınız ancak loncalara adam sokup raunt kazanın Amisosxpitbul benim loncama 4 adam sokacağını filan söylüyordu aksini iddia edemez ben lonca başkanı olarak bir çok kötü hadise ile karşılaştım lonca bünyesinden hırsızlık yapan küfür edenler çıkıyor sizin böyle girişimlerinizi öğrenince bu işin altında sizi görmekte çok haklıyım
Güç Allah'a mahsustur size karşıda meydan savaşlarında gösterdik bunu da sen dahil hepiniz gördünüz ve bu Pakt Arz klanında birlik oluşturmak için var Güçİçin Deil kurulu bir Pakt olmasada biz bir birimize bağlıyız dostluğumuzla bu Pakt bunu resmiyete dökmüş oldu
İsmet Beyi baskın yapılıp kesildi kalenizi korusaydınzı kestirmeseydiniz sizde başarabilinde gizlice biz yokken gelin kesin ama emin ol biz eleştirmeyiz tebrik ederiz
Durmuş kardeşim sen olayı loncadaş olarak baktığın sürece beni düşman görürsün ben bu adamları sevmem Yeniçeri loncası ilede hiç bir alıp veremediğim yok sen bizi düşmanlık güdecek olursan senin bileceğin iş ama diyeceğm o ki yanlış yoldasın biz seni severiz iyi bir arkadaşımızssın benim yazdıklarımı görüyorsunda kardeşimden bile küçük çocuğun bize ettiği tehtitleri görmüyorsun bu mu saygı oyuna benden önce başlamış tılsımda ikv ye ilk sen başlamış olsan ne olur Umut efendi artık çıkarın gözünüzden at gözlüğünü biraz geniş bakın etrafınıza
Durmuş sen yanlış yoldasın ama illede düşman görüceksen bizi senin bileceğin iş benim sana husumetim yok ki zamanında Amisos loncasında yok tu sadece Amisosgame - Amisosxpitbul a vardı evet küf-ür ettim bu küfürde onlaraydı benim çevrem o zamanlar bilirdi bu ikisini sevmediğimi ama dier üyelerde pervasızlığıyla o bünyeye layik olduklarını gösterdiler daha yazıcak çok şey var ama değmez öyle adamlara burayada tartışma çıkartmak için yorum yazmadım kimse Reis'in verecek cevabı yok diye düşünmesin diye yazdım bizim başımız diktir elbet verecek cevabımız var her kese ben sizin bir çok yanlışınızı görüyorum bunu sizin gibi politik raund olarak kullanmak için kullanmıyorum biri Yeniçeribaşkan charından küfür edince char yemesin diye pm susturmaya çalıştığım olmuştur Yeniçeri loncasından birinin yanlışını gördüğümde bunu hemen kullanmaya kalkmadım lonca sayfanıza koyup aksine msn aracılığıyla gönderip bilgilendirdim ama sen yinede düşman mı olucaksın HODRİMEYDAN
Benim açımdan bu konu kapanmıştır bir daha düzenlediğimiz organizasyonlara girip ortalığı karıştırmıyacağınızı ümit ediyorum
Biliyorsunki REis Birbirimizi sevdigimizi.
Ben burda Aracı Olup ORtamı yumuşatmaya calışıyorum.
Düşmanlık Hiç Bİr zman çözüm Olmamıştır Olamazda.
Bu Düşmanlığı bitirmek İcin Elbet birileri Araya girmelidir.
Benim Bu oyunda bir COk dostum bir cok düşmanım vardır .
Düşmanımda Olsa gider yine slm verir Muhabbet ederim dedigim gibi DÜşmanlık hiçbirşeyi çözmez.
Dediklerinin bazılarınad haklısın.Sende saygısızlık yapmışsın bizim elemanlarda.
Ben tek tek cekip hepsiyle Konusacagıma emin Olmanı isterim.
Senlede Oturup Uzun uzadıya konusup Bu Konunun kapanmasını temenni ediyorum.
Savaşmı Olcak Olsun ama eskiisi gibi saygı cercevesinde olsun..
Hodiri meydana gelince Kimse kimseye bişi yapamaz Anca kesilir anca laf söylenir.Bununla ele gececek hicbişi yok.
Dedigim gibi Bu konu hakkında Konusalım..Ardaki husumetin gidip seviyeli saygılı savaşların yapılmasını temenni ediyorum.
Unutmayınki Kimse ebedi degildir . Bu oyun bile Bİr GÜn Yok Olup Gidecektir.
Söyleyeceklerim zmanı gelince DEvam edecekdir........
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Şu an Kasaba gidecegim.
Akşam Oturup Konusalım uzun uzadıya .
Yoksa ne bu savaş biter nede bu düşmanlık...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Merak etmeyin tartışma olması için düşmanımızın olması lazım
Parazitsiz konu olmaz malum bizimde parazitlerle işimiz olmaz
Tekrardan bütün yorum yazan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.