GRUP BÖLGELERİ ve ELEMENT ( ÖNEMLİ ! )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: GRUP BÖLGELERİ ve ELEMENT ( ÖNEMLİ ! )

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Kesinlike yeni sistem lazımdı iyikide geldi. Çünkü savaşçı herşeye yarıyodu. Hem defansif hem ofansif hem canı fazla hem fazla kudrete ihtiyacı yok:D Saçmaydı. Şimdi olması gerektiği gibi oldu. Ya defansif olacan tank gibi yada ofansif olacan ve riski göze alacan... Elementler boşa gitmez 2 ofans savaşınca güzel şeyler çıkar ortaya...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
madman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen madman »

AmisosEmmi yazdı:Element set dizen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
Bu yeni gelen sistemde bir çok özellik gibi artık elementlerde özelliğini yitirdi maalesef.
Ancak bu oyunu veya yetenekleri test eden kişiler galiba sadece max dizili çarlar ile test ettilerki bu eksiği görmediler.
Bir kaç denemede biz yaptık element set ile dandik item dizili olan 2 karakter arasında nerdeyse hiç fark yok.
Her şey tamamı ile max hasara dönüştürülmüş ve harcanılan bu emekler hiç düşünülmemiş galiba.
İnşallah bu konuda mağdur olan arkadaşların derdine derman bir cevap gelir...
arkadaş çok aklı başında yorum yaptı tebrik ediyorum.insanların emeklerini bu kadar değersiz görmüyolardır inşallah düzeltirler.en bariz çözüm sakınmanın ofansife veya defansife bağlı olmaması olarak geliyor bana...
tek çar tek yürek
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mesut7 »

AmisosEmmi yazdı:Element set dizen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
Bu yeni gelen sistemde bir çok özellik gibi artık elementlerde özelliğini yitirdi maalesef.
Ancak bu oyunu veya yetenekleri test eden kişiler galiba sadece max dizili çarlar ile test ettilerki bu eksiği görmediler.
Bir kaç denemede biz yaptık element set ile dandik item dizili olan 2 karakter arasında nerdeyse hiç fark yok.
Her şey tamamı ile max hasara dönüştürülmüş ve harcanılan bu emekler hiç düşünülmemiş galiba.
İnşallah bu konuda mağdur olan arkadaşların derdine derman bir cevap gelir...

Verdiğin destekten ve mantıklı açıklamandan dolayı teşekkür ediyorum...
Resim ø Turansports/Turanwhitedoom øResim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Mesut7 yazdı:Selamlar,
Bilindiği üzere herkesin merakla ve heyecanla beklediği grup bölgeleri sonunda geldi. Ama ne yazık ki biz ELEMENT SAVAŞÇILAR için yetenek sistemindeki değişiklikler bizi çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve devamında parasal anlamda da zarara uğratacak gibi görünüyor...
Yetenek sisteminden özellikle Ofansif Dövüşme ve Defansif Dövüşme'nin getirdiği yenilikler bizim için çok büyük sıkıntı yarattı, malesef bu iki yetenek aynı anda kullanılamıyor! Ofansif Dövüşmeyi seçtiğimiz zaman ''Sakınma'' gibi max itemlere en büyük dayanağımız olan yeteneği kullanamıyoruz, tam tersi Defansif Dövüşmeyi tercih ettiğimiz zaman Sert ve Ağır Vuruşları kullanamıyoruz. Defansif Dövüşme açıkken kullanabileceğim tek hasar yeteneği olan Süpürme Vuruşununda etkisi silahsız verilecek hasardan pek de farkı yok. Bu konuda çok kafa yordum bir çıkış yolu vardır diye denemeler yaptım ama Elementlerin, Max Hasarlar Karşısında bu kadar yerlere serilmesine çözümünü bulamadım ve bu konuyu siz değerli İKV arkadaşlarıma ve oyunu elinden geldiğince güzelleştirmeye çalışan İKV YÖNETİMİne forumdan iletmek istedim...
Dizilen bir Full Ardenenler Element Setin Fiyatı 250 M' dan aşağı değildir, elementle ilgilenen arkadaşlar çok iyi bilirler...
İşin para kısmı bir yana o element setlerin eksiksiz dizilmesi için çok büyük emekler harcanıyor, emeklerimize yazık!

Umarım oluşan sorunun çözülmesi için bu konuda bana katılan ve destek olanlar çıkar...
İKV YÖNETİMİMİZİN bu sorunu çözmesi dileğiyle...

Teşekkürler...

Saygılarımla...
Turansports / BeYaZkö$k
Her kelimene tek tek katılıyorum kardeşim.Benimde Full ELement+Ardenneler setim var ve piyasa değeri bölgeler gelmeden önce en az 250 -300 m civarındaydı.Bölger geldikten sonra yapılan yetenek değişikliklerinden sonra ise benim itemlerim çöp oldu resmen.WS atmak isteyen arkadaşlar max item dizip WS atıyorlar.Element item ise tek itemde olsa yanımda dursun mantığı ile göz ardı edilmiş durumda.Peki ben bu element seti dizmek için uğraştığım vaktemi yanayım yoksa giden o kadar madene , parayamı ? Biran önce buna bir çare bulurlar diye umuyorum ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

TAM DESTEK VERIYORUM BIKTIM ARTIK KAYBETMEKTEN BENIMDE SET VAR ODA MI GİTCEK YETER BE HEM BU TİP ŞEYLERLE İNSANLARI SİNİRLENDIRIRSINIZ SORA SİNİRİ TAŞINCA FORUM HESABI KAPANIR SUSTURMA YERIZ BİRAZ İLERSINI GÖRÜN YAPACAĞINIZ ŞEYİN İRİDYUM TAVAN YAPACAK BE METİN 2 Mİ BU PARAYLA M ALALIM PARAMIZ OLSUN DİE DANALAR GİBİ ÇALIŞIOZ ELEMNT DİZİOZ ONLŞAR Bİ GÜNCELLEME YAPIOR GİDİO HERŞEYİMİZ
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
PaSaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva-i Milliye

Mesaj gönderen PaSaM »

Arkadaşlara Katılıyorum Sonuna Kadar Element Set Bi İşe Yaramıyor Gibi Artık Ama Bence Oyunu Fazla Hırs Yapmayın Ben Oyun İçin Ne Gerçek Para Harcarım Ne de Oyundaki Paramı Harcarım Alırsam Senede 3 Kez Plus(O da Kp Kasmak İçin :D) Belki Bu Zamana Kadar Düşürdüğüm Eşyalar Yetiyor Bana Size de Tavsiyemdir Fazla Sıkıntı Yapmayın Ark.lar İnş. Düzeltirler Ama Temennimiz O Yönde İyi Oyunlar İyi Forumlar
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."

Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Earth yazdı:Valla anlamış değilim. Bir taraf defansif+sakınma açsam da karşımdaki max savaşçıyı hasar+ardenneler setle indiremiyorum diyor, bi taraf da dene göre diyor. Mantık da diyorki yetenek sistemi element eşyaları çöp yapmış olamaz mutlaka bir çıkış yolu vardır.
Bence çözüm tüm itemların hasar +ardenneler olması değil, en az 3 item hasar+solucan olduktan sonra Hasar+ardenneler giyinmekte. Ordaki 3 solucan item max. savaşçının size sertle 1800 değil de 1400, ağır vuruşla 2100 değilde 1500 vurmasını sağlar. Bu şekilde denendimi bilmiyorum ama bence 3 solucan item büyük fark yaratır. O solucan item lar olmaksızın defansif + sakıma açıkken zırhınız % 62 lerde. Solucanlar onu % 70 yapar belki bu fark yaratır.
Bu şekilde denemeyenler bir de bunu denesin; yok hala olmuyorsa benim aklıma başka çözüm yolu gelmiyor. Son olarak aslında bi çözüm daha var. Kanatmayı da 15 yapın. Artık böyle de olmuyorsa element için başka sözüm yok .
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

GünCEL
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mustangtr »

elementleri çöpe atmadan düzeltirler inşallah bu yetenek sistemini.
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mesut7 »

Umudumuz bize bir çözüm yolu yaratmaları....
Resim ø Turansports/Turanwhitedoom øResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön