Selamlar,
Bilindiği üzere herkesin merakla ve heyecanla beklediği grup bölgeleri sonunda geldi. Ama ne yazık ki biz ELEMENT SAVAŞÇILAR için yetenek sistemindeki değişiklikler bizi çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve devamında parasal anlamda da zarara uğratacak gibi görünüyor...
Yetenek sisteminden özellikle Ofansif Dövüşme ve Defansif Dövüşme'nin getirdiği yenilikler bizim için çok büyük sıkıntı yarattı, malesef bu iki yetenek aynı anda kullanılamıyor! Ofansif Dövüşmeyi seçtiğimiz zaman ''Sakınma'' gibi max itemlere en büyük dayanağımız olan yeteneği kullanamıyoruz, tam tersi Defansif Dövüşmeyi tercih ettiğimiz zaman Sert ve Ağır Vuruşları kullanamıyoruz. Defansif Dövüşme açıkken kullanabileceğim tek hasar yeteneği olan Süpürme Vuruşununda etkisi silahsız verilecek hasardan pek de farkı yok. Bu konuda çok kafa yordum bir çıkış yolu vardır diye denemeler yaptım ama Elementlerin, Max Hasarlar Karşısında bu kadar yerlere serilmesine çözümünü bulamadım ve bu konuyu siz değerli İKV arkadaşlarıma ve oyunu elinden geldiğince güzelleştirmeye çalışan İKV YÖNETİMİne forumdan iletmek istedim...
Dizilen bir Full Ardenenler Element Setin Fiyatı 250 M' dan aşağı değildir, elementle ilgilenen arkadaşlar çok iyi bilirler...
İşin para kısmı bir yana o element setlerin eksiksiz dizilmesi için çok büyük emekler harcanıyor, emeklerimize yazık!
Umarım oluşan sorunun çözülmesi için bu konuda bana katılan ve destek olanlar çıkar...
İKV YÖNETİMİMİZİN bu sorunu çözmesi dileğiyle...
Teşekkürler...
Saygılarımla...
Turansports / BeYaZkö$k
GRUP BÖLGELERİ ve ELEMENT ( ÖNEMLİ ! )
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
GRUP BÖLGELERİ ve ELEMENT ( ÖNEMLİ ! )

Re: GRUP BÖLGELERİ ve ELEMENT ( ÖNEMLİ ! )
en azından ofansifte sakınmayı tek başına bırakmaları lazım 2 meran muhafızı dalsa savaşçı iptal :evil:
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
kardeş sen elemetle sadece defansif oyunucu kesersin benden söylemsi
<)
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Full çift item Ardenneler Element takım ıska geçme ihtimalinizi azaltır ... Defansif oldugunuz takdirde max hasarlardan çok az hasar alırsınız ve elinizdeki silah gerçekten hızlı sayılabilecke bir silahsa ofansife yerleri öptürmek mümkün ...
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
arkadaşlar yanlış yorum yapıyosunuz. full element ardenneler adam defansif olsa hasaarı baya düşüyo.karşısındaki full max biri ofansif olsa sert ve ağır vurmasa bile elementi aşağı alıyor.bunun denemesini yaptık biz.konuyu açan arkadaşa yüzde 100 katılıyorum.oyundaki element itemlerin var olma nedenini yok ettiler.bunu düzeltin o kadar emek boşa gitmesin.eğer böyle devam ederse oyunda herkes max dizer ve böyle bi durumu siz düşünün artık.iridyum 30 m olur herhalde.kesinlikle düzeltilmesini istiyoruz.mesela sakınma ofansife ve defansife bağlı olmadan açılabilmeli...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
arkadaşa katılıyorum okadar element düzdüm bi işe yaramdı keşke maxlarımı değiştirmseydi şimdi cok kafamı taşlara vuruyom...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
Biraz mantıklı düşünülürse haklı olduğum açıkça ortada...
Lütfen yöneticilerimiz ilgilenin ve bu konuya bir çözüm yolu bulun...
Bunca element arkadaşın emeklerini boşa sayacak bir yönetime sahipsek, sadece bu oyunu bırakmak düşecek bize...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MesuT
Lütfen yöneticilerimiz ilgilenin ve bu konuya bir çözüm yolu bulun...
Bunca element arkadaşın emeklerini boşa sayacak bir yönetime sahipsek, sadece bu oyunu bırakmak düşecek bize...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MesuT

- Mesut7
- İri Fare Avcısı
Artık bir yetkili olumlu veya olumsuz bir cevap versin!!!

gerçekten ortada haksızlık var düzeltilmesi grekiyor.
tek çar tek yürek
- AmisosEmmi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Element set dizen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
Bu yeni gelen sistemde bir çok özellik gibi artık elementlerde özelliğini yitirdi maalesef.
Ancak bu oyunu veya yetenekleri test eden kişiler galiba sadece max dizili çarlar ile test ettilerki bu eksiği görmediler.
Bir kaç denemede biz yaptık element set ile dandik item dizili olan 2 karakter arasında nerdeyse hiç fark yok.
Her şey tamamı ile max hasara dönüştürülmüş ve harcanılan bu emekler hiç düşünülmemiş galiba.
İnşallah bu konuda mağdur olan arkadaşların derdine derman bir cevap gelir...
Bu yeni gelen sistemde bir çok özellik gibi artık elementlerde özelliğini yitirdi maalesef.
Ancak bu oyunu veya yetenekleri test eden kişiler galiba sadece max dizili çarlar ile test ettilerki bu eksiği görmediler.
Bir kaç denemede biz yaptık element set ile dandik item dizili olan 2 karakter arasında nerdeyse hiç fark yok.
Her şey tamamı ile max hasara dönüştürülmüş ve harcanılan bu emekler hiç düşünülmemiş galiba.
İnşallah bu konuda mağdur olan arkadaşların derdine derman bir cevap gelir...
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı
/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter
color=#FF0000] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49