Sariyerli yazdı:Türk olmayı onur , müslümanlığı gurur sayanların,
Çok yıldızlı bayrak altında değil
Ay yıldızlı bayrak altında saf tutanların
Cuması mübarek olsun..
Teşekkürler iyi dileklerin ve güzel sözlerin için seninde cuman hayırlı olur inş.
Grup bölgeleri öncelikle loncamıza daha sonra bütün İKV oyuncularına hayırlı olur inş.
Şimdi de Lonca Kanallarını bekliyoruz. Umarım kısa zamanda onlarda gelir ve oyun asıl oyun şeklini alır.
asim3428 yazdı:Şu yetenek sistemini düzeltmezlerse sonuç vahim :S
Sonuc hemde ne vahim kardşeim
Herklese hayırlı geceler:D
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
asim3428 yazdı:Şu yetenek sistemini düzeltmezlerse sonuç vahim :S
Sonuc hemde ne vahim kardşeim
Herklese hayırlı geceler:D
Kos koca Sırrage bile zır deli oldu bu yüzden Heyy gidi Sırrage heyyy !.. Nerede o 39 lwller, nerede o eski yetenekler, eski itemler ve eski dostluklar heyyy...
Çaçaron ve Yeniçerixçaça çarları Yenıçerıkılıç adlı fake bı car tarafından calınmıstır dıkkatlı olun hepınız adam soyadıma kadar bılıo bızı tanıyan bırı
Evet arkdaşlar özgün kardsşeimizin carı calınmıştır...
Çaça plus paketni kimn adına aldıysan Mynete fax cekerek carı geri alabilrisin...
Kimlik fotokobisi kagıdın tek yüzüne arkalı önlü...
Mynet mailini yaz altına
Adını soyadını...
Hesabım calındıgı icin Şifre talebi İstiyorum.. diye bir yazı yazz..
mynete fax cek fax numrasını neydi tam bilmiyom böle yapman gerekiyor
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kankam geçmiş olsun Allah hepimizi sapkın insanlardan korusun..Hak yemenin cezasını elbet birgün alacaklar..Şu 3-5 saat keyif almak için girdiğimiz oyunun içine ediyorlar..Lütfen herkes bu konuda dikkatli olsun..
Bu arada oyuna 3 ay kadar ara veriyorum işlerimden dolayı.. Çarlarım özgündedir.. Durmuşum lonca çarınıda kasamadım sınav stres derken kusura bakma çok özür diliyorum agam senden..Hepiniz Allaha Emanet Olun .. Görüşmek üzere..
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Agam benim canını sıkma.
Ben herzman sana dedim diyorumda İşlerin daha önemli bizim icin..
Biz buralardayız hepp canını sıkma sen...
Lonca carı yada degil Senbizdensin ya onu biliyoruz ya gerisi hikaye...
EN kısa zamanda görüşmek üzere Kendine iyi bak...
Herkese hayırlı geceler