YENİÇERİ LONCASI AİLESİKURULUŞ = 15 Nisan 2008
1- Yeniçerixbaşkan -Sırrage ( LOnca Kurucusu Ve Başkanı )
2- Yeniçeriavşar ( Lonca Başkan Yardımcısı )
3- Yeniçerixkılıç ( Lonca Yönetim Sorumlusu)
4- Yeniçerixiksirci ( Lonca Yönetim )
5- Yeniçerixinfaz-Yeniçerisusqun
6- Yeniçerixçaça
7- Yeniçerixjackie
8- Yeniçerixatlas
9- Yeniçerixdelyy
10-Yeniçerixazrail
11-Yeniçerixhasret
12-Yeniçerileventt
13-Yeniçerixnurse
14-Yeniçerikahraman
15-Yeniçerixilhan
16-Yeniçerixdarbe
17-Yeniçerixeslem
18-Yeniçerixisyan
GÜncel LOnca üyeleri. BuNlar Haricinde Kimseden Sorumlu degilim.
Lonca İçi Kurallar
Selamun Aleykum Tılsım sunucusu Degerli oyuncuları ve Yeniçeri ailesi Degerli Kardeşlerim
Yeniçeri Gurubuna Girerken Kabullenilmesi Gereken Kurallar..
1) İstanbul Kıyamet Vakti oyunu icerısınde Yeniçeri ismi taşıdığı sürece asla Kimseyle Küfürleşmelere Girilmeyecek Küfür Yasak.!( Küfür Edeni Direk yasaklayın)
2)Loncamız her yaştan insana acıktır 13 den tut 60 a kadar ..CÜnki büyügüyle kücügüyle saygılı olunması gerikiyor..Kücüklerimize sahip cıkmalıyız....
3)Tılsım sunucusunda 39-49 Level olmadan KABADAYI MODUNA Girilmeyecek. Mod Yasak.!
4)Yeniçeriler Birbirlerine Yardım Edecek Lonca üyesi Kardesine Ailesine sahip Çıkacak.
5)Hiçbir Kimseden Hiçbir Şekilde Para istenmeyecek.Dilencilik Yasak.!
6)İstanbul Kıyamet Vakti oyununu oynadıgı sürece oyun Kurallarını uygulayacak.
7)GÜnde En az 2 - 3 saat Online Oluncak ve O gün icinde yapılan Olan olaylar başkana iletiLcek...
9)Görev Zamanı Geldiginde Herkes Görevi olan Arkadaşına Yardım Edecek Görev Yardımı Zorunludur...Fakat Kimse Kimseyi Kasmak Zorunda Değildir.
10) Sayıgısızlık yok kimseye eger birii size saygısızlık ederse bana gelin ben saygısızlıgın cezasını verirm eger biri küfr edecekse onuda ben hallderim loncama hakaret edecekler
karşısında beni bulurlar Saygıya sAygıı herzman
11) kendi başına uyruk olunmuycak baştaki kimse ona danışılacak herzaman seviyeli olunacak
12) Loncaya herkes alınmıyacaktırr .. secimler benden Yeniçeribaşkanda sorulur..
13)Lonca, Bölge yada Söyle, Fısılda gibi konusma kanallarında argo, müstehcen, aşagılayıcı, ırkçı, siyasi, T.C. Yasa ve Anayasa Kurallarına Aykırı , Reklam amaçlı kelimelerin sarf/ima edilmesi kesinlikle Yasaktır.
14)Lonca içerisinde Demokrasi uygulanıp alınacak kararları yönetim kendi içerisinde tartısıp daha sonra mutlak suretle lonca uyeleri arasında oylamaya sunacaktır. Alınacak her karar oy cogunluguyla onaylanır.
Kararın bozulmasını yada iptalini ancak Lonca Kurulum üyeleri sağlayabilir.
15) Lonca üyeleri arasında herhangi bir kırgınlık,dargınlık,konusmama gibi bir durum söz konusu dahi olmayacak. Bu gibi durumlarda yönetim olayı toplantıda ele alıp kişiler arasındaki bu duruma bir çözüm bulup sona erdirecek,
Yönetimin cözüm kararına uymayan yada cözüme sıcak bakmayan uyelerin lonca ile ilişigi kesilecektir.
16)Lonca üyeleri maden para vs gibi ganimetlere ihtiyac duyması halinde yonetime basvurarak kasa carından ihtiyaclarını karsılayacak, üyenin ihtiyacını karsılayan yonetimdeki kişi üyeye verdiklerini not alarak kurucu üyelere bildirmekle mükellef olacaktır
17) Eğerki lonca kurallarına uymayan ve kanıtla ikv oyuncularının bana bildirdiigi yalnış hareket eden lonca üyelerinn fotolarını ve şikayetlerini bildirdigi zaman lonca üyeleri uyarılcakdır hataları devam ediyorsa direk carı boşaltsın lonca başkanına şifreyi versin yada komple carı silsinn.. Bu Kural Kesindir ..
NOT :
Yeniçeriler Gurubunun Kuruluş amacı Sadece Bu Oyundaki Daha bir iyi ortam oluşturmak ve Yardımlasma Dayanısma için Kurulmustur .Birazda Olsa Gercek hayatın stresinden Kurtulup oyundan Tad almak ..
Bu Gurup Kurallarını Kabul Edecek Herkese Kapımız sonuna Kadar Açıktır Bizim Kapımız Mevlana Kapısıdır Gelen Hoş Geldi Sefalar Getirdi..Gidene Güle Güle Gidenlerle işimiz Gittigi Gün Bitmiştir Allah selametlik versin.
Herkese iyi oyunlar Allaha Emanet oLun Allah Yar Ve Yardımcınız oLsun...
Hatırlatma
1-Üyelik alımları ile ilgili bilgileri oyun içersinde yönetim kurulu üyelerine ulaşarak alabilirsiniz.
2-Daha sonradan loncaya üyelikleri kabul edilenler forumdan duyrulacaktır.