RedNight yazdı:o nasıl bir mantıkrapper yazdı:Arkadaşım düşünüyor musun başka şehirlere gitmek için yeterli sermaye olup olmadığını kafana göre gelsinler diyorsn ?? Ayrıca istanbuldakiler dışndakiler oynamasın demiyorum fuarın istanbulda yapılmasının nedenini söylüyorum çarpıtma konuyu !Lavender yazdı:Böyle İmza Günleri,Fuar vs şeyleri Sadece İstanbul'da yapıyorsunuz...
Biliyorsunuz ki Oyun sadece İstanbul'da oynanmıyor Diğer illeride düşünün birazcık![]()
Ankara'ya gelmenizi istiyoruz... Koskoca BAŞKENTAma tabi sizler Testleri falan İstanbul'da yaptığınızdan ordan ayrılamıyorsunuz diye düşünüyorum...
DVD yi en yakın zmanda almayı düşünüyorum... Yönetimi tebrik ediyorum güzel bir iş çıkardınız..
Başarılarınızın devamını diliyorum....
İmza gününe gideceklere İyi Eğlenceler diliyorum....
İyi Forumlar
Bu oyunu Hakkari'den de oynayan var Yurt dışından da. O zaman orda oynuyorlar diye İkv yönetimi gitsin Hakkariye veya Almanya'da oynuyorlar diyelim, gitsin Almanya'ya. Biraz mantıklı olalım oyunun ismi " [İSTANBUL] Kıyamet Vakti " ve oyunun yapısı İstanbul'da geçiyor. İmza gününü İstanbul'da yapmayacaklar da nerede yapacaklar ?? Biraz mantıklı olalım..
İYİ FORUMLAR"İstanbul" Kıyamet Vakti diye İstanbul dışındakiler oynamayalım o zaman... ileride neden Türkiye'nin dört bir yanında imza günü yada buluşmalar yapılmasın ki?
Sobee Ekibi İmza Gününde!
Re: Sobee Ekibi İmza Gününde!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
madem istanbul kıyamet vaktinin fuarları ve özel şeyleri istanbulda olunca mantıklı oluyor neden istanbul dışındakilerde bu oyunu oynayabiliyor burdaki mantık ne acaba ? açıklayabilirmisin

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Açıklamayı yaptım 1. sayfada bakarsınWalTRaN yazdı:madem istanbul kıyamet vaktinin fuarları ve özel şeyleri istanbulda olunca mantıklı oluyor neden istanbul dışındakilerde bu oyunu oynayabiliyor burdaki mantık ne acaba ? açıklayabilirmisin
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World

Captain ATX ve ben
I Love you Ahmet Abi
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem

En sağdakide ben :ugeek:
açıklamandaki mantığı soruyom sana işte madem oyunu hakkaride oynayan varsa ve sobee ekibi hakkariye gidemiyosa neden oyunun hakkaride oynanmasına izin veriyor ? hani mantık ne burda benim kafam çalışmıyor anlamadım bana anlatın

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
İmza gününe gelen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Hepsiyle hemen hemen tanıştık görüştük. 
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
-
- FareAdam Düşmanı
Compex Fuarı ve Yeni Eklenti geldiği zamanlar dışında ara ara böyle imza günleri, buluşmalar, yeme, içme, sohbet olmasını istiyoruz. Tabi sadece İstanbul'da değil, diğer illerde de olsun bu tür etkinlikler.Risky yazdı:İmza gününe gelen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Hepsiyle hemen hemen tanıştık görüştük.
Test Sunucusu - Kokoreç
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Aa pardon Anka mall de olacakmış Ankara'da da...
Geri aldım sözlerimi! Umarım; gezi devam eder böyle ...
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .