Sobee Ekibi İmza Gününde!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Sobee Ekibi İmza Gününde!

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Sobee ekibi İKV Özel Sürümü dolayısıyla oyuncularımızla bir araya geliyor!

Bu tarihi buluşmada Sobee Studios Genel Müdürü Mevlüt Dinç beraberinde Sobee geliştirme ekibi ile hazır bulunacaktır.
Bugün saat 14:00’de (12 Haziran Cumartesi) Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi Electro World mağazasında düzenlenecek imza gününde Sobee ekibi ile buluşma fırsatını kaçırmayın!

Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın

Resim
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Sobee Ekibi İmza Gününde!

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kod: Tümünü seç

İmza dağıtacanıza şu benim SOBEE üyeliğimdeki problemi çözün çarı aktardık ama error verio ne iş ?
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Gelmek istiyordum. Yalnız iş dolasıyla malesef gelemiyorum. Kurma fırsatı bulamasamda dün istanbul kıyamet vaktinin dvd'sini aldım. Mevlüt Dinç ve ekibine teşekkür ederiz. Ufak tefek yaşanılan sorunların en kısa zamanda düzeltileceğini düşünüyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Lavender
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lavender »

Böyle İmza Günleri,Fuar vs şeyleri Sadece İstanbul'da yapıyorsunuz...

Biliyorsunuz ki Oyun sadece İstanbul'da oynanmıyor Diğer illeride düşünün birazcık :D

Ankara'ya gelmenizi istiyoruz... Koskoca BAŞKENT :D Ama tabi sizler Testleri falan İstanbul'da yaptığınızdan ordan ayrılamıyorsunuz diye düşünüyorum...

DVD yi en yakın zmanda almayı düşünüyorum... Yönetimi tebrik ediyorum güzel bir iş çıkardınız..

Başarılarınızın devamını diliyorum....
İmza gününe gideceklere İyi Eğlenceler diliyorum....

İyi Forumlar

Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Bizim burdan cehennemin dibi DVD satan yerde yok Sultanbeyli'de İnt. sipariş vereceğim keşke pazar olsaydı daha çok kişi gelirdi.
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen hezae »

Büyük basarı tabikide.Mevlüt Dinc ve ekibine cok tesekkurler :)
Ancak bu tarz imza vb. gunler sadece İstanbul'da yapılmasa iyi olur.Türkiye'de sadee İstanbul'da oynayan yok.En azından baslıca buyuk sehirlerde de yapılsa iyi olur ve de pazar gunu olursa katılımda fazla olur.
İzmir,Ankara,Adana,Samsun,Antalya,Diyarbakır gibi sehirlerde bile olsa cevredeki illerdende katılım olabilir.
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Harika bir etkinlik oldu çok keyifli vakit geçirdik birlikte
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Lavender yazdı:Böyle İmza Günleri,Fuar vs şeyleri Sadece İstanbul'da yapıyorsunuz...

Biliyorsunuz ki Oyun sadece İstanbul'da oynanmıyor Diğer illeride düşünün birazcık :D

Ankara'ya gelmenizi istiyoruz... Koskoca BAŞKENT :D Ama tabi sizler Testleri falan İstanbul'da yaptığınızdan ordan ayrılamıyorsunuz diye düşünüyorum...

DVD yi en yakın zmanda almayı düşünüyorum... Yönetimi tebrik ediyorum güzel bir iş çıkardınız..

İyi Forumlar
Bu oyunu Hakkari'den de oynayan var Yurt dışından da. O zaman orda oynuyorlar diye İkv yönetimi gitsin Hakkariye veya Almanya'da oynuyorlar diyelim, gitsin Almanya'ya. Biraz mantıklı olalım oyunun ismi " [İSTANBUL] Kıyamet Vakti " ve oyunun yapısı İstanbul'da geçiyor. İmza gününü İstanbul'da yapmayacaklar da nerede yapacaklar ?? Biraz mantıklı olalım..
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Çok güzel bir etkinlik oldu. Özellikle [Yöneteci]Risky, [GM]CaptainATX ve ben(Yani Kokoreç) çok güzel vakit geçirdik :lol:
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

rapper yazdı:
Lavender yazdı:Böyle İmza Günleri,Fuar vs şeyleri Sadece İstanbul'da yapıyorsunuz...

İyi Forumlar
Bu oyunu Hakkari'den de oynayan var Yurt dışından da. O zaman orda oynuyorlar diye İkv yönetimi gitsin Hakkariye veya Almanya'da oynuyorlar diyelim, gitsin Almanya'ya. Biraz mantıklı olalım oyunun ismi " [İSTANBUL] Kıyamet Vakti " ve oyunun yapısı İstanbul'da geçiyor. İmza gününü İstanbul'da yapmayacaklar da nerede yapacaklar ?? Biraz mantıklı olalım..
İYİ FORUMLAR
o nasıl bir mantık :) "İstanbul" Kıyamet Vakti diye İstanbul dışındakiler oynamayalım o zaman... ileride neden Türkiye'nin dört bir yanında imza günü yada buluşmalar yapılmasın ki?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön