Zafer plazada varmış...bimeks ben oraya gıdıcem 40 tane imiş.Leosmontuu yazdı:Bursa/Osmangazi Kent Meydanı Carrefoursa da bulunmuyor.
marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ
Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Doğru düzgün bir oyun tasarlanamamış.2 gün önceden şirketlere gelseymiş şimdi çoğu kişi almış olacaktı.Selefon kaymasından kimse doğru düzgün oyun oynayamıyor.Çözüm bulun deriz ses yok plus alıcaz deriz.Alın alın
yassin118 yazdı:ANKARAYA ORAYA BURAYA GÖNDERİLECEK YAZIY0RSUN LATHANDER AMA ESKİŞEHİR HALEN YAZMIYOR ? Bİ ARKADAŞTAA BAKMIŞ ODA YAZMIŞ AMA CVP YOK ? OYUNDA İNDİRİLMİYOR HALEN İNDİRLEMDİ HATA VERİYOR HİÇ BİR SÖYLEDİĞİM KULAĞINIZA GİTMEDİ. BARİ PAKETİ GÖNDERİN ESKİŞEHİRE DE ALALIM...
CARFOURSA / TEKNOSA / VS VS HİÇ BİRİNDE YOK...
DÜN ESKİŞEHİR'deydim.Foruma da yazdım 10. sayfada hatta burda.Eskişehir'de Espark Alışveriş merkezinde D&R ile Media Markt'da İkv Derindeki Sır Paketi var.Dün aldım bende ordan İzmirde dolanmayayım diye.Eskişehirde sadece Neo avm varmıs gibi davranmayın.Neo avm Carefoursada bulamayan olmus.o Neo avm sehrin baya dısında.oraya gidene kadar sehrin göbegindeki esparka gidilebilirdi
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sayın Lehander:
Ben aradığım yer kalmadı son olarak Teknosa'ya gittim ama bana şunu söylediler "Şu anda bulunmamaktadır ama İnternet adresinden alabilirsiniz anlayışınız için teşekkürler" dedi böle bir saçmalık olabilirmi?Cevap Bekliyorum iyi oyunlar...
Ben aradığım yer kalmadı son olarak Teknosa'ya gittim ama bana şunu söylediler "Şu anda bulunmamaktadır ama İnternet adresinden alabilirsiniz anlayışınız için teşekkürler" dedi böle bir saçmalık olabilirmi?Cevap Bekliyorum iyi oyunlar...
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
- thenightkill
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ben Aldım Özel Paketimi İstanbul Acıbadem Teknosa dan..
Ayrıca Bugünden İtibaren Satılmaya Kesin Başlanacaktır
Diğer Şehirlere Gecikmesi Normaldir yada Direk Özel Paketi Bayii Alır Almaz Satışa SUnmamıştır.Depolamıştır Geilr Gelmez Belki.Ben tknosa ya gittim öğlden sonra bugün.istanbul kıyamet vakti oyununun özel paketini alabilirmiym dedim kaç tane dedi.. Şikayetçi olmanız mantıksız biraz sabredin. hem ben gittiğimde depodan çıkardı
Ayrıca Bugünden İtibaren Satılmaya Kesin Başlanacaktır
Diğer Şehirlere Gecikmesi Normaldir yada Direk Özel Paketi Bayii Alır Almaz Satışa SUnmamıştır.Depolamıştır Geilr Gelmez Belki.Ben tknosa ya gittim öğlden sonra bugün.istanbul kıyamet vakti oyununun özel paketini alabilirmiym dedim kaç tane dedi.. Şikayetçi olmanız mantıksız biraz sabredin. hem ben gittiğimde depodan çıkardı

Merhaba Arkadaşlar
Bursa Zafer Plazada Şuan Bimeks Mağzada Bulunmaktadır Çok Sayıda...
- Ben Aldım...
Alamayan Arkadaşlarda Umarım Tez Zamanda Alır :!:
İyi Oyunlar
Bursa Zafer Plazada Şuan Bimeks Mağzada Bulunmaktadır Çok Sayıda...
- Ben Aldım...
İyi Oyunlar

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Kurtköy via/port Electroworld de vardı
ben bugun aldım
ben bugun aldım
Durun bende KONYA da nerde bulduğumu anlatayım. teknosadaki eleman baya bi saçmaladı bi yok öle bişey dedi internet sitenizde var gözüküyo deyince daha dağıtıma başlamamıştır dedi kıvırdıda da kıvırdı. Kitaplara bakmak için KONYA Kule Sitedeki D&R a girdim orda vardı. Konyalı arkadaşlara duyurulur. 5 tane kaldı yalnız.
Bide unutmadan yönetime çok teşekkürler DVD nin içinde çok güzel şeyler var Fan Art lar videolar müzikler hele posterin düşünen adamın olduğu yüz çok hoşuma gitti.
Not: Seviye atlama rehberiyle ilgili fazla birşey beklemeyin ama
Bide unutmadan yönetime çok teşekkürler DVD nin içinde çok güzel şeyler var Fan Art lar videolar müzikler hele posterin düşünen adamın olduğu yüz çok hoşuma gitti.
Not: Seviye atlama rehberiyle ilgili fazla birşey beklemeyin ama
Bu sabah heyecanla sıcacık yatağımdan kalkıp sabahın köründa Bakırköy Carrefour'a gittim. Adamlara paket geldimi diye sordum. Adamların paketten haberi yok... İçindeki Teknosa'ya gittim. Onlara geleceği söylenmemiş ile adam bana öyle bir e posta gelmedi dedi... Sorunun çözülmesini 4 gözle bekliyoruz!!!
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İstanbulda Bulamayan Arkadaşlar Forum İstanbul da var ben daha dün aldım Teknosa ve Bimeks te gelen kutuların coğu duruyor gidip alabilirsiniz.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT