GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !
GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !
Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !
bende arkadasıma katılıyorum bencede fazla üstlerine gitmeyin cok biliyosanız siz yapın bizde oynayalım 

-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Çok doğru söylemiş arkadaşımız. Sanki bitek bizim oyunda oluyo bu sorunlar. Devasa online oyun hazırlamak o kadar kolay değil. Şuanda hepsi grup bölgelerine girişle uğraşıyolar artık böyle saçma şeylerle vakitlerini almayın...Sahxyilan yazdı:Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
Gmlerde Ondan Su An Forumda Yazılanlra Cevap bıle Vermıyor Nden Cunku Foruma Bakınca 20 Konu ACılmıs 20 Side Aynı Hemen Hemen Önce bakın ACacagınız Konu Var mı Yok mu
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılan
burda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı 
Sınırsız plus (Artık yok)
Oyundan düşmüyordu (Artık 3 4 dkda bir)
Lag denen birşey yoktu (2 katı 3 katı var)
ben burda kime dert yanıyım sen söyle şimdi ? Para harcıyoruz biz burda bizim sayemizde biz bu oyunu oynamasak burda ne GM kalır ne birşey umarım anlatmısımdır
ben burda kime dert yanıyım sen söyle şimdi ? Para harcıyoruz biz burda bizim sayemizde biz bu oyunu oynamasak burda ne GM kalır ne birşey umarım anlatmısımdır

İstedıgın Kadar Bagır Cagır Ama Beklemek Zorundasın Öle pat Die Olmaz HErsey Bunu Bil .
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
-
- İskele Babası
Tebrik ederim böyle bir konuda duyarlı oldugun için .Sahxyilan yazdı:Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
Hangi Online oyunlarda Yönetim kullanıcıları madur etmeye yönelik çalişma yapar ki...
Sadece biraz sabırlı olsanız herşey rayina oturur.
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Ruthlessxleader yazdı:demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılanburda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı
Oyunun kuruluşundan beri yeni paketlerde hep aynı sorun oldu ve bu oyun 2006 dan beri kapanmadan devam ediyor fazlalık olarak hissedebilirsin kendini ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
ne kadar zamandır oynuyorsun merake diyorum yada ne kadar zamandır plus alıyorsun ? bu oyun senın sayende ayakta durmuyor veya bir iki hata yüzünden isyan edenler sayesinde kurulmuyor.kısa özün lafı su oyundan sikayetçiysen oyunu bırakabilrsin aylık plus ücretinide ben vericemRuthlessxleader yazdı:demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılanburda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı

- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Nasıl yalakalık yapıcanızı bilemiyorsunuz ama bunlara gerek yok
3.5 senedir oynuyorum buda seni ilgilendırmıyor gerçi ama ben düşüncemi söyledim bunu dusunen sadece ben degılım merak etme