GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
Kullanıcı avatarı
batuxxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM ' Lerin Üstüne Gitmeyin Artık !

Mesaj gönderen batuxxintikam »

bende arkadasıma katılıyorum bencede fazla üstlerine gitmeyin cok biliyosanız siz yapın bizde oynayalım ;)
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Sahxyilan yazdı:Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
Çok doğru söylemiş arkadaşımız. Sanki bitek bizim oyunda oluyo bu sorunlar. Devasa online oyun hazırlamak o kadar kolay değil. Şuanda hepsi grup bölgelerine girişle uğraşıyolar artık böyle saçma şeylerle vakitlerini almayın...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Gmlerde Ondan Su An Forumda Yazılanlra Cevap bıle Vermıyor Nden Cunku Foruma Bakınca 20 Konu ACılmıs 20 Side Aynı Hemen Hemen Önce bakın ACacagınız Konu Var mı Yok mu
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ruthlessxleader »

demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılan ;) burda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı ;)
Sınırsız plus (Artık yok)
Oyundan düşmüyordu (Artık 3 4 dkda bir)
Lag denen birşey yoktu (2 katı 3 katı var)
ben burda kime dert yanıyım sen söyle şimdi ? Para harcıyoruz biz burda bizim sayemizde biz bu oyunu oynamasak burda ne GM kalır ne birşey umarım anlatmısımdır ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

İstedıgın Kadar Bagır Cagır Ama Beklemek Zorundasın Öle pat Die Olmaz HErsey Bunu Bil .
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fianxseraxs »

Sahxyilan yazdı:Konu cok acık arkadaslar.Kactır görüyorum.Gm lere küfür ediyorlar.Babanız Yasındadır eminim o Gm ' Ler. Bu konuları acanlarda cocuktan farksız ve saygısız.Çok biliyorsan sende Böyle bir oyun yap sende böyle bölgeler yap.Adamlar aylardır ugrasıyor.Yeteer sizler burda küfür ederken bile ugrasıyorlar.Ayıptır Biraz Emeğe saygı
Tebrik ederim böyle bir konuda duyarlı oldugun için .

Hangi Online oyunlarda Yönetim kullanıcıları madur etmeye yönelik çalişma yapar ki...

Sadece biraz sabırlı olsanız herşey rayina oturur.
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Ruthlessxleader yazdı:demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılan ;) burda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı ;)
ben burda kime dert yanıyım sen söyle şimdi ? Para harcıyoruz biz burda bizim sayemizde biz bu oyunu oynamasak burda ne GM kalır ne birşey umarım anlatmısımdır ;)

Oyunun kuruluşundan beri yeni paketlerde hep aynı sorun oldu ve bu oyun 2006 dan beri kapanmadan devam ediyor fazlalık olarak hissedebilirsin kendini ... ;) Gitmene engel yok neden gitmeyi denemiyorsun kimse sen bunları diyosun diye birşey yapmaz yapamaz ;) Adamlar ellerinden geldiğince çalışıyolar beğenmiyorsan gitmelisin ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
batuxxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen batuxxintikam »

Ruthlessxleader yazdı:demesi kolay ama demekle olmuyor demekki harcanan para emek sana koymamış anlaşılan ;) burda olan olayları GM değilde benmi düzelticem tabikide hayır.. oyunun bi an önce düzelmesi lazım artık sabır denen birşey kalmadı ;)
ne kadar zamandır oynuyorsun merake diyorum yada ne kadar zamandır plus alıyorsun ? bu oyun senın sayende ayakta durmuyor veya bir iki hata yüzünden isyan edenler sayesinde kurulmuyor.kısa özün lafı su oyundan sikayetçiysen oyunu bırakabilrsin aylık plus ücretinide ben vericem ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ruthlessxleader »

Nasıl yalakalık yapıcanızı bilemiyorsunuz ama bunlara gerek yok ;) 3.5 senedir oynuyorum buda seni ilgilendırmıyor gerçi ama ben düşüncemi söyledim bunu dusunen sadece ben degılım merak etme ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön