marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kutu hakkında ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Petcarar »

Lathander yazdı:Selamlar,

Hangi marketlerde bulamadığınızı ve almış olduğunuz yanıtları paylaşırsanız seviniriz.

İlgili bölüm konu ile ilgilenmektedir.

Teşekkürler.
Hocam bakınız birazdan Ankara Panora'ya gideceğim orada bulamazsam daha kutuyu unutun kusra bakmayın ama :D
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar tekrardan,

Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.

İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Manisa teknosa magazasına gittim yetkili burda satılmadıgı için öyle şeyler getirmiyoruz dedi ?? oraya gelmicekmi yani cvp bekliormm
ismailkaran
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ismailkaran »

birazdan saturn (istanbul forum) a gidip alıcam acaba gelmişmidir
Eminönü
Resim
''Haykırmak Güzeldir.''
WwW.haykirisloncasi.tr.cc
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

WalTRaN yazdı:bende akşam polatlıdaki kipaya gidip bakacaktım şimdi gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum
La bende polatlılıyım :D belkı tanıırım senı Kıpaya sabah gıttım yok dedıler:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Lathander yazdı:Merhabalar tekrardan,

Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.

İyi eğlenceler.

Sayın GM öyle dıyorsunuz fakat benım bulundugum şehırde,bulunan markette olması gerekırken yok!

Batman ili,Teknosa magazasına bugun gıttım, İstanbul Kıyamet Vakti CD'si yenı gelen urunler arasındamı dedım ? Oda öyle bır şey bıze gelmedı bıldırılmedı dedı, Madem Tum Turkıye'de Anlaşmalı Magazalarda bulunuyor dıyorsunuz neden yok acaba? Davamı edelım o magazayı !!
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
EfSaNe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EfSaNe »

İyi eğlenceler.
bu pakette 3 üyelik için geçerli diyor plus için peki nasıl yüklüyoruz plusu hesabımıza bildiğim kadarıyla MYNET de epin olayı yok sadece kredi kartıyla alabiliyoruz mynet hesabımıza kutudan çıkan plus hangi yönden mynet hesabımıza yüklüyoruz bilgi verebilirmisin Lathander

3 Aylık İKV Plus Paket aboneliği (Tüm üyeliklerde geçerli: Mynet,TTNET, Sobee)
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

bilall yazdı:

İyi eğlenceler.

Sayın GM öyle dıyorsunuz fakat benım bulundugum şehırde,bulunan markette olması gerekırken yok!

Batman ili,Teknosa magazasına bugun gıttım, İstanbul Kıyamet Vakti CD'si yenı gelen urunler arasındamı dedım ? Oda öyle bır şey bıze gelmedı bıldırılmedı dedı, Madem Tum Turkıye'de Anlaşmalı Magazalarda bulunuyor dıyorsunuz neden yok acaba? Davamı edelım o magazayı !!
Alakası ne be kardesım demekkı daha magzanın elıne gecmemıs adam elıne gecse neden satmak ıstemesın sacmalıyorsun hayırlısı:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

az önce via/port a gittim kipa teknosa electroworld kurtköyde carrefour a gittim atlantis AVM deki teknosaya gittim hiçbirinde yok daha gelmemiş electroworld e numaramı bıraktım bugun gün içinde gelirse arıyacaklar
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Kutu hakkında ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Gakgos »

Returnikv yazdı:önceden desinler şu tarihte satış noktalrında olur arkadışmla berber gittik elazığdaki 2 teknosaya yok 2 gün sonra diyorlar
kardş gelmemşi demek elazığa kesinmi 2 gün sonra ??
Gakgoşbey

“Genel Etkileşim” sayfasına dön