Vandervaart

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Vandervaart

Mesaj gönderen choosensxduygu »

fundafuni yazdı:vanderle ne demeye uğraşıyosunki şüphe etmiş şüphesini söylemiş yakında buda [Uygunsuz içerik silindi.] amacım avnderi savunamk değil ama fazla abartmışsın senle her uğraşan hakkında konu açarsan işin zor oan post kasıyo demişsinde senin şu yaptığın inan post kasmaktn farksız takmıyorum de geç ne demeye uğraşıyosun ki
Şüphe etmıs Şüphesını söylemıs dıyorsun Funda.Pekala Neyın Şüphesıdır? Kımdır Bu Ve Ne hakla Şüphe edıyor? Neyım OLur Neye dayanarak şüphe duyuyor merak edıyorum hala.Şüphesı Olan da Olmayanda Loncasına 1 Bakar Kımkımdır Nedır Önce Onları Araştırır.Saygılarımla
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Vandervaart yazdı:1-Benim bu forumda tek üyeliğim var oda bu başka üyelik açıpta kişilik deiştiripte yorum yapmakla uğraşmam.
2-Daha sen babanın bi yerlerindeyken ben bu oyunu oynuodum.2-3 haftalık bilginle kendini aşma.Erkekliğinden şaşma
3-Önceki yorumumda dediğim gibi POST diorsan buna sen daha post görmemişin.Emin olki Post kassam mesaj sayım 4 bin küsür olmuştu.
4-Forumda bazı kıskananlar rahatsızlık verdiğimi düşünüorlar ve onları anlıorm hak veriorm ama oyunda o sözüne katılmıorm sonuçta senin gibi 3-4 haftalık bilgim deildir.Beni Meranın çoğu tanır ve bilir şu ana kadar Allah'a şükür bi şikayet gelmedi.
5-Merak etme beni kimse dışlamaz.Meranın ilk haftasından beri oynadığımdan dolayı Allah razı olsn dostlarım kardeşlerim ve abilerim çok var. =)) Umarım anlamışındır. =) Bi daha da bilmediğin kişilere bulaşma benden sana tavsiye ;)
Duygu cevabını aLmışsındır !
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Megaxrealist yazdı:
Vandervaart yazdı:1-Benim bu forumda tek üyeliğim var oda bu başka üyelik açıpta kişilik deiştiripte yorum yapmakla uğraşmam.
2-Daha sen babanın bi yerlerindeyken ben bu oyunu oynuodum.2-3 haftalık bilginle kendini aşma.Erkekliğinden şaşma
3-Önceki yorumumda dediğim gibi POST diorsan buna sen daha post görmemişin.Emin olki Post kassam mesaj sayım 4 bin küsür olmuştu.
4-Forumda bazı kıskananlar rahatsızlık verdiğimi düşünüorlar ve onları anlıorm hak veriorm ama oyunda o sözüne katılmıorm sonuçta senin gibi 3-4 haftalık bilgim deildir.Beni Meranın çoğu tanır ve bilir şu ana kadar Allah'a şükür bi şikayet gelmedi.
5-Merak etme beni kimse dışlamaz.Meranın ilk haftasından beri oynadığımdan dolayı Allah razı olsn dostlarım kardeşlerim ve abilerim çok var. =)) Umarım anlamışındır. =) Bi daha da bilmediğin kişilere bulaşma benden sana tavsiye ;)
Duygu cevabını aLmışsındır !
Kesinlikle almıştır ve bu utançla bir daha bu konuya yorum yapamaz.Bende duygunun erkek olduğunu düşünüyorum.Değilsede kendisinden özür dilerim.Ama hal ve tavırların ve hatta yaptığın yorumlardan bu kat kat belli oluyor.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

requluas sana kemık atan olmadı acıktıgında havla simdi havlama
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ikvking yazdı:requluas sana kemık atan olmadı acıktıgında havla simdi havlama
[Uygunsuz içerik silindi.] asıl sana kemik atan oldumu [Uygunsuz içerik silindi.]sanane al işte sen duygusn biliyorum duygunun cakma forum carı bu seni seni.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

[Uygunsuz içerik silindi.]
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

bende seninkini lan tamam mı :D :D :D :D :D
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

Küfürlü içerik silindi .
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

choosensxduygu yazdı:
fundafuni yazdı:vanderle ne demeye uğraşıyosunki şüphe etmiş şüphesini söylemiş yakında buda [Uygunsuz içerik silindi.] amacım avnderi savunamk değil ama fazla abartmışsın senle her uğraşan hakkında konu açarsan işin zor oan post kasıyo demişsinde senin şu yaptığın inan post kasmaktn farksız takmıyorum de geç ne demeye uğraşıyosun ki
Şüphe etmıs Şüphesını söylemıs dıyorsun Funda.Pekala Neyın Şüphesıdır? Kımdır Bu Ve Ne hakla Şüphe edıyor? Neyım OLur Neye dayanarak şüphe duyuyor merak edıyorum hala.Şüphesı Olan da Olmayanda Loncasına 1 Bakar Kımkımdır Nedır Önce Onları Araştırır.Saygılarımla
sende haklısın yorumsuz kaldım en iisi susayım:)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MegaReaL »

Duygu .

Can'ın Post kasması seni Germiş bakıyorum.

Biz TÜRK Genciyiz Fotona bakar;

İstediğimiz yorumu Yaparız

Bak böLe bir cümLe kurdum Konu aç Yorum Yağzın ;)

Seninde Maksat beLLi, ama iLgi çekmek için Başka şeyLer yap

Yoksa senide eLinde oynatırLar ;) . . .
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön