Şüphe etmıs Şüphesını söylemıs dıyorsun Funda.Pekala Neyın Şüphesıdır? Kımdır Bu Ve Ne hakla Şüphe edıyor? Neyım OLur Neye dayanarak şüphe duyuyor merak edıyorum hala.Şüphesı Olan da Olmayanda Loncasına 1 Bakar Kımkımdır Nedır Önce Onları Araştırır.Saygılarımlafundafuni yazdı:vanderle ne demeye uğraşıyosunki şüphe etmiş şüphesini söylemiş yakında buda [Uygunsuz içerik silindi.] amacım avnderi savunamk değil ama fazla abartmışsın senle her uğraşan hakkında konu açarsan işin zor oan post kasıyo demişsinde senin şu yaptığın inan post kasmaktn farksız takmıyorum de geç ne demeye uğraşıyosun ki
Vandervaart
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Vandervaart
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Duygu cevabını aLmışsındır !Vandervaart yazdı:1-Benim bu forumda tek üyeliğim var oda bu başka üyelik açıpta kişilik deiştiripte yorum yapmakla uğraşmam.
2-Daha sen babanın bi yerlerindeyken ben bu oyunu oynuodum.2-3 haftalık bilginle kendini aşma.Erkekliğinden şaşma
3-Önceki yorumumda dediğim gibi POST diorsan buna sen daha post görmemişin.Emin olki Post kassam mesaj sayım 4 bin küsür olmuştu.
4-Forumda bazı kıskananlar rahatsızlık verdiğimi düşünüorlar ve onları anlıorm hak veriorm ama oyunda o sözüne katılmıorm sonuçta senin gibi 3-4 haftalık bilgim deildir.Beni Meranın çoğu tanır ve bilir şu ana kadar Allah'a şükür bi şikayet gelmedi.
5-Merak etme beni kimse dışlamaz.Meranın ilk haftasından beri oynadığımdan dolayı Allah razı olsn dostlarım kardeşlerim ve abilerim çok var.) Umarım anlamışındır.
Bi daha da bilmediğin kişilere bulaşma benden sana tavsiye
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kesinlikle almıştır ve bu utançla bir daha bu konuya yorum yapamaz.Bende duygunun erkek olduğunu düşünüyorum.Değilsede kendisinden özür dilerim.Ama hal ve tavırların ve hatta yaptığın yorumlardan bu kat kat belli oluyor.Megaxrealist yazdı:Duygu cevabını aLmışsındır !Vandervaart yazdı:1-Benim bu forumda tek üyeliğim var oda bu başka üyelik açıpta kişilik deiştiripte yorum yapmakla uğraşmam.
2-Daha sen babanın bi yerlerindeyken ben bu oyunu oynuodum.2-3 haftalık bilginle kendini aşma.Erkekliğinden şaşma
3-Önceki yorumumda dediğim gibi POST diorsan buna sen daha post görmemişin.Emin olki Post kassam mesaj sayım 4 bin küsür olmuştu.
4-Forumda bazı kıskananlar rahatsızlık verdiğimi düşünüorlar ve onları anlıorm hak veriorm ama oyunda o sözüne katılmıorm sonuçta senin gibi 3-4 haftalık bilgim deildir.Beni Meranın çoğu tanır ve bilir şu ana kadar Allah'a şükür bi şikayet gelmedi.
5-Merak etme beni kimse dışlamaz.Meranın ilk haftasından beri oynadığımdan dolayı Allah razı olsn dostlarım kardeşlerim ve abilerim çok var.) Umarım anlamışındır.
Bi daha da bilmediğin kişilere bulaşma benden sana tavsiye
ReGaLuaS
requluas sana kemık atan olmadı acıktıgında havla simdi havlama
[Uygunsuz içerik silindi.] asıl sana kemik atan oldumu [Uygunsuz içerik silindi.]sanane al işte sen duygusn biliyorum duygunun cakma forum carı bu seni seni.ikvking yazdı:requluas sana kemık atan olmadı acıktıgında havla simdi havlama
ReGaLuaS
[Uygunsuz içerik silindi.]
Küfürlü içerik silindi .
sende haklısın yorumsuz kaldım en iisi susayım:)choosensxduygu yazdı:Şüphe etmıs Şüphesını söylemıs dıyorsun Funda.Pekala Neyın Şüphesıdır? Kımdır Bu Ve Ne hakla Şüphe edıyor? Neyım OLur Neye dayanarak şüphe duyuyor merak edıyorum hala.Şüphesı Olan da Olmayanda Loncasına 1 Bakar Kımkımdır Nedır Önce Onları Araştırır.Saygılarımlafundafuni yazdı:vanderle ne demeye uğraşıyosunki şüphe etmiş şüphesini söylemiş yakında buda [Uygunsuz içerik silindi.] amacım avnderi savunamk değil ama fazla abartmışsın senle her uğraşan hakkında konu açarsan işin zor oan post kasıyo demişsinde senin şu yaptığın inan post kasmaktn farksız takmıyorum de geç ne demeye uğraşıyosun ki
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Duygu .
Can'ın Post kasması seni Germiş bakıyorum.
Biz TÜRK Genciyiz Fotona bakar;
İstediğimiz yorumu Yaparız
Bak böLe bir cümLe kurdum Konu aç Yorum Yağzın
Seninde Maksat beLLi, ama iLgi çekmek için Başka şeyLer yap
Yoksa senide eLinde oynatırLar
. . .
Can'ın Post kasması seni Germiş bakıyorum.
Biz TÜRK Genciyiz Fotona bakar;
İstediğimiz yorumu Yaparız
Bak böLe bir cümLe kurdum Konu aç Yorum Yağzın
Seninde Maksat beLLi, ama iLgi çekmek için Başka şeyLer yap
Yoksa senide eLinde oynatırLar