Elfetih yazdı:koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.
bilinki sizin yeriniz burası değil.Lütfen İkv oyuncusu gibi mazilerinizden bahsetmeyin....
O ne demek sizin yeriniz bura deil die
Elfetih yazdı:koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.
bilinki sizin yeriniz burası değil.Lütfen İkv oyuncusu gibi mazilerinizden bahsetmeyin....
Bi isteseniz keşkeEnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar LutFen boş kaLede ısmetı kesıp hava atmayın emın oLun bız ıstedıkden sonra sızı doLu kaleyede tıkarız))
Haberiniz oldu demiyorum kiEnSoNxLeonar yazdı:oktaycım nerde haberımız oLdu ben forumda resımlerden gormustum sadece:D
Çööökeeertmedeeen çııktııım daaa Halili'm..koturuya yazdı:Elfetih yazdı:koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.
O ne demek sizin yeriniz bura deil dieVıy getirtme beni oyuna dagıtırım alayınızı ben kime istiosam çökerim sanamı sorcam çökertme kendine
Kereme özelden azının payını verdim güselde resimler aldım vakti gelince yine sorcam ona nerden gelio bu paranın suyu die
sus çorbana bak ... Geçmişi olmayan adamın gelecegide olmaz oluosa bi yanlışlık vardır biryerde kopukluk vardır
WaxWhineRAVYN yazdı:Bi isteseniz keşkeEnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar LutFen boş kaLede ısmetı kesıp hava atmayın emın oLun bız ıstedıkden sonra sızı doLu kaleyede tıkarız))
![]()
Kale boştu laflarını artık bırakın, bırakmasaydınız kaleyi boş.
Hatırlarsanız biz ismeti aldıktan sonra ki gece siz toplanıp gelmiştiniz güya gizli operasyondu, hepimizin haberi olduBiz ise bir hafta boyunca kalenizi inceledik, her gece gelip denemeler yaptık ama farkedemediniz
ve sonuç siz o gece geldiniz ve bizi bırakın kaleye tıkmayı sancaktan çıkamadınız
![]()
İyiForumlar...