[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Mesaj gönderen koturuya »

Elfetih yazdı:koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.

bilinki sizin yeriniz burası değil.Lütfen İkv oyuncusu gibi mazilerinizden bahsetmeyin....

O ne demek sizin yeriniz bura deil die :D Vıy getirtme beni oyuna dagıtırım alayınızı ben kime istiosam çökerim sanamı sorcam çökertme kendine :D Kereme özelden azının payını verdim güselde resimler aldım vakti gelince yine sorcam ona nerden gelio bu paranın suyu die :D sus çorbana bak ... Geçmişi olmayan adamın gelecegide olmaz oluosa bi yanlışlık vardır biryerde kopukluk vardır
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
Warriorgirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Warriorgirl »

ARKADAŞLAR ARZLARIN HEPSI NEZIH INSANLARDAN OLUŞTUĞU İÇİN GENELDE DAHA USTUN SAYILIYOLAR BENIM COK ARKDASIM OLDU LODOSDAKI BAZI OYUNCULARDAN BUNALIPTA ARZA GELDIKLERI...
FASHİON-SHEONE-WARRİORGIRL
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

EnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar LutFen boş kaLede ısmetı kesıp hava atmayın emın oLun bız ıstedıkden sonra sızı doLu kaleyede tıkarız :)))
Bi isteseniz keşke :)

Kale boştu laflarını artık bırakın, bırakmasaydınız kaleyi boş.

Hatırlarsanız biz ismeti aldıktan sonra ki gece siz toplanıp gelmiştiniz güya gizli operasyondu, hepimizin haberi oldu :) Biz ise bir hafta boyunca kalenizi inceledik, her gece gelip denemeler yaptık ama farkedemediniz :) ve sonuç siz o gece geldiniz ve bizi bırakın kaleye tıkmayı sancaktan çıkamadınız :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

oktaycım nerde haberımız oLdu ben forumda resımlerden gormustum sadece:D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

EnSoNxLeonar yazdı:oktaycım nerde haberımız oLdu ben forumda resımlerden gormustum sadece:D
Haberiniz oldu demiyorum ki :) siz gelirken habersiz gelicez demiştiniz sizin operasyonunuzu(!) eleştirdim ben :)
Biz gelirken gizli tuttuk herşeyi ;)
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

yo bız oparasyon falan yapmadık canımız sıkıLdı kalede takıLdık oparesyon yapacak oLsak kendı aramızda gızLI bır sekılde gıder keserızde yapacak oyuncu yok orası ayrı :)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

GiderİZ, KeserİZ, YaparIZ, EderİZ artık böyle söylemler yapmayın :) Yaptık, Ettik deyin artık :)

Bak sende kabul ettin gidecek oyuncu yok, bu kadar :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

koturuya yazdı:
Elfetih yazdı:koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.

bilinki sizin yeriniz burası değil.Lütfen İkv oyuncusu gibi mazilerinizden bahsetmeyin....

O ne demek sizin yeriniz bura deil die :D Vıy getirtme beni oyuna dagıtırım alayınızı ben kime istiosam çökerim sanamı sorcam çökertme kendine :D Kereme özelden azının payını verdim güselde resimler aldım vakti gelince yine sorcam ona nerden gelio bu paranın suyu die :D sus çorbana bak ... Geçmişi olmayan adamın gelecegide olmaz oluosa bi yanlışlık vardır biryerde kopukluk vardır
Çööökeeertmedeeen çııktııım daaa Halili'm..
gicikadam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gicikadam »

Tamam arkadaşlar konu gereksiz tartışmaya dönüştü sonuç olarak lodoslar eziktir konu kapanmıştır ;)
Kullanıcı avatarı
kanka2701
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kanka2701 »

WaxWhineRAVYN yazdı:
EnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar LutFen boş kaLede ısmetı kesıp hava atmayın emın oLun bız ıstedıkden sonra sızı doLu kaleyede tıkarız :)))
Bi isteseniz keşke :)

Kale boştu laflarını artık bırakın, bırakmasaydınız kaleyi boş.

Hatırlarsanız biz ismeti aldıktan sonra ki gece siz toplanıp gelmiştiniz güya gizli operasyondu, hepimizin haberi oldu :) Biz ise bir hafta boyunca kalenizi inceledik, her gece gelip denemeler yaptık ama farkedemediniz :) ve sonuç siz o gece geldiniz ve bizi bırakın kaleye tıkmayı sancaktan çıkamadınız :)

İyiForumlar...

Öncelikle merhabalar oktay arkadaşım sen bence bu oyunu gerçek bir film sahnesine çevirdin. :lol:
yok denemeler yaptınız yok incelediniz neyini inceliyosunuz duvarın kenarına çekiceksiniz altı üstü ismeti.
sonra full yetenek kullan pert oldu ismet yani demek istediğim bi ismeti kestiniz die bu kadar da üste çıkılmaz.
emin ol lodos olarak birlik ve güzel bi operasyon yapılırsa o tüccar değil handanı rahat keseriz ensonxleoner arkadaşımızın dediği gibi. ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön