Çok teşekkürler kardeş sağolasın biz yaptık koydun birilerine bir nebze faydası olabilirse ne mutlu bizeORHANBEY yazdı:Helal olsun . Başarılarınızın devamını dilerim
İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ BURAYA BU KONUYU İNSANLARA FAYDALI OLMAK BİR FİKİR VEREBİLMEK İÇİN AÇTIK FAKAT BAZI KİŞİLER KULGER VE PETCARAR GİBİ KİŞİLER BUNU TARZ KONULARI POST KASMA YERİ HALİNE GETİRİP TARTIŞMA ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR BECERİKSİZLİKLERİ VE KİŞİSEL KAPRİSLERİ İLE KONUNUN İÇİNE ZEHİR SAÇMAKTALAR BUNDAN SONRA YAZDIKLARI HİÇ BİR YORUMA CEVAP VERİLMEYECEKTİR BURADA GÖRÜLER ŞEY ORTADA KENDİ KARAKTERLERİMİ ORTAYA KOYMUŞLARDIR İNSAN OLAN ANLAR
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
Uzattın , Yeter. Çekemiyosanız , Anten Takacaksınız.Petcarar yazdı:evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
çekilmeyecek bir şey olsaydı küfür etmezdiniz.Barmen yazdı:Uzattın , Yeter. Çekemiyosanız , Anten Takacaksınız.Petcarar yazdı:evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
Forum Kuralları
...............
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...................
...............
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...................