İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ANKAxWitHoutLoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]

Mesaj gönderen ANKAxWitHoutLoVe »

ORHANBEY yazdı:Helal olsun . Başarılarınızın devamını dilerim :)
Çok teşekkürler kardeş sağolasın biz yaptık koydun birilerine bir nebze faydası olabilirse ne mutlu bize
ANKAxWitHoutLoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ANKAxWitHoutLoVe »

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ BURAYA BU KONUYU İNSANLARA FAYDALI OLMAK BİR FİKİR VEREBİLMEK İÇİN AÇTIK FAKAT BAZI KİŞİLER KULGER VE PETCARAR GİBİ KİŞİLER BUNU TARZ KONULARI POST KASMA YERİ HALİNE GETİRİP TARTIŞMA ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR BECERİKSİZLİKLERİ VE KİŞİSEL KAPRİSLERİ İLE KONUNUN İÇİNE ZEHİR SAÇMAKTALAR BUNDAN SONRA YAZDIKLARI HİÇ BİR YORUMA CEVAP VERİLMEYECEKTİR BURADA GÖRÜLER ŞEY ORTADA KENDİ KARAKTERLERİMİ ORTAYA KOYMUŞLARDIR İNSAN OLAN ANLAR
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Barmen »

Petcarar yazdı:evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
Uzattın , Yeter. Çekemiyosanız , Anten Takacaksınız.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

Barmen yazdı:
Petcarar yazdı:evet arkadaşlar aman dikkat ben o kadar karaktersizim ki benim söylediklerim yerinde dururken öbür arkadaş 7 gün ban yiyor ve başka hesabından hala bana laf söylemeye çalışıyor :shock: ayrıca ben o kadar karaktersizim ki seviyesiz anlamsız çocukça küfürler ediyorum sonra da milleti karaktersiz itham ediyorum, hatta gm mesajlarımı siliyor buna dayanıyorum ama hala alıntılarda yazdığım çocukça şeyler duruyor. ben ne kadar karaktersizmişim ya. :?
Uzattın , Yeter. Çekemiyosanız , Anten Takacaksınız.
çekilmeyecek bir şey olsaydı küfür etmezdiniz.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Forum Kuralları

...............

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

...................

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön