alakası yok dime ondan geceleri oyun sakın sessız ve bir okadar da zevkli geçiyorkertenkele yazdı:ben betada 11 yaşındaydım şu anda oyunun en az yarısından iyi biliyorum yaşla hiç bir alakası yok
BEN COCUK EĞENDİRCİSİMİYİM
Re: BEN COCUK EĞENDİRCİSİMİYİM
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
SaDRaZaM yazdı:alakası yok dime ondan geceleri oyun sakın sessız ve bir okadar da zevkli geçiyorkertenkele yazdı:ben betada 11 yaşındaydım şu anda oyunun en az yarısından iyi biliyorum yaşla hiç bir alakası yok
dediğim gibi.O tür 20 yaş ve üzeri de insan var kişilik le ilgili yaş sadece bir aracı.
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
mesela ben 12 yaşındayım.Su ana kadar kimse bana cocuk velet gibi şeyler söylemedi.bu oyunu anlamak biraz zeka gerektiriyor.Oyunun yasla hiçbir alakası yok.
Em konusundaysa 6 kişi toplayıp direk girebilirsin.
Em konusundaysa 6 kişi toplayıp direk girebilirsin.
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
1453 yazdı:Sana en sağlam öneri
Kendi ekibinle gir ermeydanına çıkar yol bulamazsın aksi halde.
Bu öneriye katılıyorum. EM bir grup savaşıdır, hem zevk almak hemde başarılı olmak için takım ruhu ile hareket edecek oyuncularla beraber olunması gereklidir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]