BEN COCUK EĞENDİRCİSİMİYİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BEN COCUK EĞENDİRCİSİMİYİM

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba Arkadaşlar kuklacıda artık öyle bir hale geldiki 45 sevıye olan cocuklar heleki gündüz em yaptırmıyorlar sancak nedir bilmiyor üstünde birtane item yok sırf o cocuklar eğlenicek diye bizim oyun berbat bir hale alıyor alın cocuklrınızı başka yerde eğlendir ikv paralı em açın kardeşim gerekirse girş 1 m olsun ama ben oyunumdan zevk alayım bıktım bilende ggeliyor bilmeyende parayı verip adam gibi er meydanı yapmak istiyenler dolu çapulculara başka em açılsın bıktık artk bunlardan er meydnaı karakter kasma yeri dğeildir yada eksp gelmesin kp gelsin eskisi gibi bıktık yeter ya bir dur deyin şuna
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: BEN COCUK EĞENDİRCİSİMİYİM

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

SaDRaZaM yazdı:Merhaba Arkadaşlar kuklacıda artık öyle bir hale geldiki 45 sevıye olan cocuklar heleki gündüz em yaptırmıyorlar sancak nedir bilmiyor üstünde birtane item yok sırf o cocuklar eğlenicek diye bizim oyun berbat bir hale alıyor alın cocuklrınızı başka yerde eğlendir ikv paralı em açın kardeşim gerekirse girş 1 m olsun ama ben oyunumdan zevk alayım bıktım bilende ggeliyor bilmeyende parayı verip adam gibi er meydanı yapmak istiyenler dolu çapulculara başka em açılsın bıktık artk bunlardan er meydnaı karakter kasma yeri dğeildir yada eksp gelmesin kp gelsin eskisi gibi bıktık yeter ya bir dur deyin şuna
Oyunu bırakıyorsun rahatlıyorsun çözüm yok başka adamlar sperm can diye oyunla ilgileniyor bize sıra gelmesi 2 ay sürecekmiş facebooktaki yetkili açıkladı süper midir nedir o nunda suyu buharlaşınca artık oda muamma ilgilenirlar karakterlerimi sildim rahatladım ha burayada yorum yazarım kim ne derse desin savunma yapan davarsal yaratıklar aslında önlerine konulan hali hazır 3 5 datanın taksit taksit getirilmesiyle yetinirler
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

SaDRaZaM yazdı:Merhaba Arkadaşlar kuklacıda artık öyle bir hale geldiki 45 sevıye olan cocuklar heleki gündüz em yaptırmıyorlar sancak nedir bilmiyor üstünde birtane item yok sırf o cocuklar eğlenicek diye bizim oyun berbat bir hale alıyor alın cocuklrınızı başka yerde eğlendir ikv paralı em açın kardeşim gerekirse girş 1 m olsun ama ben oyunumdan zevk alayım bıktım bilende ggeliyor bilmeyende parayı verip adam gibi er meydanı yapmak istiyenler dolu çapulculara başka em açılsın bıktık artk bunlardan er meydnaı karakter kasma yeri dğeildir yada eksp gelmesin kp gelsin eskisi gibi bıktık yeter ya bir dur deyin şuna

Sana 1-2 konuda katılıyorum , 1-2 konuda da katılmıyorum . Öncelikle bu oyunu sadece 25-30 yaş arası veya üstü oynasın diye tasarlamadılar . Tabiiki de 13-14 yaşındaki çocuklarda oynayacaklar . Bu yüzden paralı EM fikrine fazla katılmıyorum . Ancak EM lerin eskisi gibi kp lı olması fikrinede sonuna kadar katılıyorum . EM girip ex kasmaya çalışanlar çok var . Veya sırf 1-2 klandaşının gıcıklığına 2-3 charıyla em girip savaş başlar başlamaz hemen kaçanlarda var . Bu yüzden kp lı sisteme dönülmesi güzel olur . Fakat önceki konuların birindede neden kp lı olmadığı hakkında bir görüş söylenmişti çok mantıklıydı bence .
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bende 15 yaşındayım.Fakat o tür kişilerin hepsi küçük yaş değilki zekası az olan kişiler o tür 20 yaş ve üstü insan da bol oyunda.Paralı konusa katılmıyorum zaten anak sunucusunda oynayarak her ay oyuna para veriyorum.birde diğer sunuculardaki çarlarımla em yapmak için ayrı para vermem.
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

turkoxHAMSTER yazdı:bende 15 yaşındayım.Fakat o tür kişilerin hepsi küçük yaş değilki zekası az olan kişiler o tür 20 yaş ve üstü insan da bol oyunda.Paralı konusa katılmıyorum zaten anak sunucusunda oynayarak her ay oyuna para veriyorum.birde diğer sunuculardaki çarlarımla em yapmak için ayrı para vermem.
oyun parası kastettim gerçek para değil
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Herkes doğar doğmaz öğrenmedi sanırım EM yapmayı. Herkes oynayarak, alışarak, öğrenir. Kimseyi yargılama hakkını kendimizde bulamayız.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Sana en sağlam öneri :)

Kendi ekibinle gir ermeydanına çıkar yol bulamazsın aksi halde.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

peki parası olan cocuk olsa ne yapacaksın o cocuk daha cok batırır oyunu
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

bu oyun senin tapulu malınmı lan çocuklar oynamasın diyosun asıl çocuklar oynıcak oyun eğer beğenmiyosan girmiceksin eme grubunu toplayıp öyle gircen
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

ben betada 11 yaşındaydım şu anda oyunun en az yarısından iyi biliyorum yaşla hiç bir alakası yok

“Genel Etkileşim” sayfasına dön